Spar 20% på Philips Hue Ambiance Pærer og Spots
0
Din indkøbskurv er tom.vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Menu

0

Din Indkøbskurv
Søg

Luk X

DIN INDKØBSKURV

    Din indkøbskurv er tom.
Total: 0 DKK
Din ordre pakkes & sendes
hvis du bestiller i dag inden

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Philips Hue Wireless Dimming Kit - Ambiance

Philips Hue - Wireless Dimming Kit - Ambiance - BT

Karakter
43 bedømmelse(r)

Tilgængelighed: På lager

Normalpris: 259 DKK


Tilbud: 166 DKK

Bedømmelser

1 til 10 af 43

pr. side
  1. Nemt at komme igang review by Rune Andersen on 01/02/2019
    Karakter

    Det er utroligt nemt at komme igang med.

    Fjernbetjeningen er nødvendig, da det ikke kan forventes at hele familien bruger app'en, hvor der er flest muligheder.

  2. Amazing review by Sanne on 31/01/2019
    Karakter

    Jeg havde virkelig frygtet at det ville være bøvlet og besværligt, at få gang i lyset.
    Men det er jo så simpelt som det altid har været at skifte en pærer.
    Når den først er skruet i, virker den som alle andre pærer. Dog med den fordel, at lyset jan dæmpes og skiftes mellem koldt og varmt.
    Fantastisk når man skal op og skifte ble om natten, at den husker den indstilling vi brugte sidst, som er ret dæmpet, så baby ikke vågner alt for meget ????

  3. Super fedt lys review by Charlotte Blaabjerg Andersen on 31/01/2019
    Karakter

    Perfekt løsning til smart hjem - eller til alle hjem for den sags skyld. Arbejder godt sammen med alle andre smarte ting i vores hjem, og funktioner med f.eks. timer når man kommer hjem eller ved solnedgang er super lækkert. Kan klart anbefales. Vi bruger det sammen med remotes, men har også tilkøbt sensorer, som gør automatisk tænding i f.eks badeværelse muligt. Om natten tænder det på lav styrke af sig selv hvis man kommer derud. Praktisk. Generelt bare det bedste lys der findes.

  4. Enestående godt produkt. review by Karen on 31/01/2019
    Karakter

    Vi har nu både startsættet og et ekstra sæt af Philips Hue White ambiance i hjemmet.
    Det er intet mindre end GENIALT! Nuancerne af farven, styrken og tilpasningen til hvornår på dagen vi er på, er perfekt. Vi udnytter det - alt fra “godnat” lyset til det kraftige “læse” lys.
    Og så kan vi styre det både fra de medfølgende fjernbetjeninger men også fra telefonen. Så kan vi tilpasse det, når vi ikke er hjemme, så huset ser beboet ud.

  5. AnbefalesPhilips Hue er et genialt system der er nemt at sætte op. Når dette er gjort har man mulighed for at indstille lyset så det passer til det man laver. Dette kan gøres fra både mobil og kontakt. Med Philips Hue er der således mange flere muligheder review by Maria on 30/01/2019
    Karakter

    Philips Hue er et genialt system der er nemt at sætte op. Når dette er gjort har man mulighed for at indstille lyset så det passer til det man laver. Dette kan gøres fra både mobil og kontakt. Med Philips Hue er der således mange flere muligheder end at lyset skal være tændt eller slukket.

  6. Virkelig et fedt system. review by Christian Hartvig on 30/01/2019
    Karakter

    I forhold til opsætning og brug så finder man næppe et system der er nemmere og mere intuitivt at bruge.
    Det er nemt at skabe der rette stemninger til de forskellige scener og giver en fed fleksibilitet i hverdagen.

  7. Bra produkt review by Grace on 30/01/2019
    Karakter

    Så bra produkt. Underlättar så mycket i vår vardag. Där vi både kan använda den när vi ska lägga oss och släcka lampan från sängen, eller när vi ska vakna och lampan sätts på via larmet. Så genial!

  8. Genialt koncept! review by Maria Durand on 30/01/2019
    Karakter

    Med dette Kit kan man skabe den perfekte stemning til enhver situation. Uanset om man skal læse, se tv eller noget helt tredje. Kittet er super nemt at sætte op, og fungerer helt perfekt.
    Slut med at fumle efter stikkontakter, alt kan styres fra den super brugervenlige app.
    Vi elsker Kittet herhjemme, og vil nu have dette system i hele huset.

  9. Super lækre pærer review by Jane Østergaard Davidsen on 30/01/2019
    Karakter

    Vi har en pære i stuen, i entréen og på loftet. Det er super lækkert at man kan sidde i sin sofa og bestemme lysstyrke og stemning. Selv vores datter på snart 3 kan bruge dem. Og så kan vi tænde lys via appen når vi kører ind i garagen, det er vildt smart.

  10. Anbefales review by Maria on 30/01/2019
    Karakter

    Philips Hue er et genialt system der er nemt at sætte op. Når dette er gjort har man mulighed for at indstille lyset så det passer til det man laver. Dette kan gøres fra både mobil og kontakt. Med Philips Hue er der således mange flere muligheder end at lyset skal være tændt eller slukket.

1 til 10 af 43

pr. side

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Karakter

DETTE SIGER VORES KUNDER OM OS

9.5/10 baseret på 138 anmeldelser - Skriv anmeldelse
Review Star 1 Review Star 2 Review Star 3 Review Star 4 Review Star 5
Jan S.

Bare fremragende

Har handlet hos Ledpaerer adskillige gange og der er aldrig noget bøvl med det. Hurtig levering og god service. Ganske enkelt bare fremragende :-)

Review Star 1 Review Star 2 Review Star 3 Review Star 4 Review Star 5
Claus

Alt har fungeret

Alt har fungeret som det skulle. God service information og pakning perfekt og hurtigt leveret.