Smartbelysning til din have og udearealer

Smartbelysning er til hele dit hjem – ikke kun indendørs. Faktisk findes der en hel del muligheder for outdoor-løsninger, som kan gøre din have eller din indkørsel endnu mere indbydende og hyggelig. Se dine muligheder her og få ideer til dit udendørs-smarthjem.

Hvilke typer af smart-udendørsbelysning er der?

Alt efter hvilken type smart-belysning du vælger, er der en del forskellige muligheder for at lyse dine udearealer smukt op. Vælg fx væglamper, bedlamper eller Lightstrips fra Phillip Hue Outdoor eller D10 indbygningsspot (udendørs) fra HiluX, som alle har en tæthedsgrad (≥IP44) og derfor er godkendt til udendørsbrug.


  • Fuzo væg
  • Resonate
  • Philips Hue Calla
  • Philips Hue Lightstrip Outdoor
  • D10 inkl. Philips Hue White

Smart-belysning til indkørslen

Hvordan bliver du budt velkommen hjem? Din indkørsel og forhave er det første, der møder dig, når du kommer sent hjem, og tusmørket har sænket sig. Smart-belysning kan gøre det til en indbydende oplevelse.

Forestil dig, at dine udendørslamper tænder automatisk, når du triller ind i indkørslen. Enten fordi du har opsat en tidsplan, indstillet lysene efter solnedgangs- og solopgangstider, eller måske har en bevægelsessensor.

Design dit uderum med forskellige lyskilder

Skal dine udearealer være en mere anvendelig del af dit hjem? Det rette lys gør terrassen eller altanen til det oplagte sted til sommerens middagsselskaber og hyggelige brætspilsaftener med venner. Dine udendørs-smartlamper kan indstilles til at tænde selv ved solnedgang, så du ikke skal afbryde spillet eller den dybe samtale.

Og med smart-bedlamper kan du inddrage resten af haven, fortsætte havearbejdet lidt længere eller blot nyde blomster og bede selv efter mørkets frembrud.

Styr udendørslyset når du ikke er hjemme

Smartbelysning i haven og indkørslen gør det også muligt for dig at tænde og slukke lyset, selvom du ikke er hjemme. Så skal du aldrig spekulere på, om du huskede at slukke lyset i forhaven eller carporten. Det kan du let gøre fra arbejde eller sommerhuset

– og apropos sommerhuset: du skal ikke bekymre dig om at være væk i længere tid. Din smart-udendørsbelysning kan få det til at se ud som om, der er folk hjemme.


  • Lily
  • Fuzo Bedlampe
  • Welcome Projektør
  • Outdoor Sensor

Er du i tvivl om smartbelysning er det rette til dig og dit hjem? I vores store Philips Hue-guide får du at vide, hvad der skal til for at komme i gang og meget mere. Find guiden her.