SolarCamp - Arwind solcellelampe

EAN nr: 
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-038

Guide-lys plus kraftigt lys

Arwind solcellelampen er en perfekt kombination af guide-lys og kraftigt lys. Med 25 lumen konstant lys, fungerer lampen som en guide, så man nemt kan se hvorhenne f.eks. en havesti er. Når man kommer tættere på, blænder lampen op til 250 lumen i 30 sekunder, hvilket gør at den lyser området meget bedre op. Denne funktion gør at lampen sparer en masse strøm, hvorved den kan lyse længere, og også fungere om vinteren.

Installation og vedligeholdelse

Arwind er designet til at montere med skruer i et fast underlag som fliser eller træ, men kommer også med et spyd så den nem kan sættes på græs. Skruer, plugs og spyd medfølger. Solcellelampen fungerer fuldautomatisk: Om dagen oplader solcellen det indbyggede batteri, og ved skumringstid begynder den at lyse. Det skal nævnes at den dog også kan slukkes, i tilfælde af at man ikke ønsker lys. Hvis den er slukket, oplader den dog fortsat, men bare rolig, den kan ikke overoplade.

GRØN ENERGI

Arwind solcellelampen er 100% selvforsynende med strøm fra den indbyggede solcelle, hvilket gør den til et bæredygtigt og miljøvenligt valg. Lampen er designet til at virke året rundt i Danmark, og kan fungere perfekt fra marts til oktober og godt fra november til februar. Med Arwind solcellelampe kan du nyde godt af godt lys uden at bekymre dig om elregningen eller miljøet.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
899 kr
Lagerstatus: Forventes på lager ultimo juli
SolarCamp - Arwind solcellelampe er tilgængelig i intervaller af 1
- Design: Flot, slankt og stilfuldt design - Sensor: Sensorlampe med konstant lys og kraftigt lys ved bevægelse - Selvforsynende: 100% selvforsynende med strøm fra indbygget solcelle - Guide-lys: Lyser med 25 lumen konstant for at guide vej, blænder op til 250 lumen ved bevægelse - Installation: Kan monteres med skruer eller spyd, skruer, plugs og spyd medfølger - Automatisk: Fungerer fuldautomatisk, oplader om dagen og lyser ved skumringstid - Solcellepanel: 4W monokrystallint solcellepanel - Batteri: Lithium batteri (3,7V, 4400mAh) - Mål: H 80cm, B 20cm, D 10cm - Materiale: Aluminium - IP-klassifikation: IP55 - Lysets farve: Varm hvid (3000 Kelvin) - Lysstyrke: 250/25 lumen - Årstidsbestemt effektivitet: Perfekt mar-okt, godt nov-feb - Pakken inkluderer: Arwind solcellelampe, spyd, batteri
Mere information
Producent SolarCamp
Producent Varenr. SOL0559
Tæthedsklasse IP55