-25%

OUTLET - SolarCamp - Eos Premium Solcellelampe

EAN nr: 
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-032

Aurora - den bedste solcelle lyskæde i sin prisklasse

Aurora lyskæden er den bedste solcelle lyskæde i sin prisklasse. Størrelsen af solcellepanelet og batteriet, samt kvaliteten af LED pærerne og komponenterne, gør at denne lyskæde langt overstråler andre solcelle lyskæder i samme prisklasse. Den har et smukt lys, der matcher andre almindelige strømdrevne lyskæder i lysstyrke. Forskellen er bare at Aurora er 100% selvforsynende med grøn energi fra solcellen, som er så kraftig at lyskæden lyser flot og længe hver aften, forår - sommer - efterår. Lyskæden modstår al slags vind og vejr, og kommer med 2 års fuld garanti.

En serie med forskellige designs

Aurora serien skiller sig også ud fra andre serier af lyskæder ved at indeholde en række forskellige designs som er mere end blot den klassiske LED pære - blandt andet istapper, dråber, sommerfugle, samt mangefarvede kugler fyldt med flotte luftbobler. Disse unikke designs tilføjer et strejf af magi og æstetik til din udendørs belysning. Uanset om du ønsker at skabe en romantisk stemning eller fejre en festlig begivenhed, vil Aurora lyskæden med dens forskellige designs være et ideelt valg. Skab en unik atmosfære i din have, på terrassen eller ved dit udendørs arrangement med Aurora lyskæden.

USB opladning og aftageligt solcellepanel

Hvis man bruger lyskæden i vintersæsonen, eller når det er meget dårligt vejr i en længere periode, kan man vælge at give den en hånd ved at oplade den via USB (kabel medfølger). Desuden er det værd at nævne at solcellepanelet let kan skilles fra resten af lyskæden, så man kan oplade via USB uden at skulle tage hele lyskæden ned. Dette giver dig fleksibilitet og bekvemmelighed i brugen af lyskæden. Du kan altid være sikker på at have et velfungerende og lyseffektivt lyskilde, uanset vejrforholdene. Så glem alt om begrænsninger og nyd din udendørs belysning året rundt med Aurora lyskæden.

Aurora PRO - en opgradering

Hvis du leder efter en solcellelyskæde som er desginet til også at virke helt perfekt om vinteren, anbefaler vi at tage et kig på Auroras storebror, Aurora PRO. Den findes også i forskellige designs, omend ikke helt så mange som Aurora. Aurora PRO er designet til at levere et kraftigere lys og modstå de udfordringer, der kan opstå i de kolde vintermåneder. Med en solid konstruktion og avanceret teknologi sikrer Aurora PRO dig en pålidelig og effektiv belysning året rundt. Uanset om det er frost, sne eller regn, kan du være sikker på, at Aurora PRO lyser op og skaber en fantastisk atmosfære i din have eller udendørs område.

Sådan virker solcelle lyskæder

Lyskæden oplades om dagen fra solcellen, og tænder automatisk ved mørkets frembrud. For at få det bedste ud af lyskæden, er det vigtigt at man er opmærksom på at få sat solcellepanelet op et godt sted hvor solen kan ramme det flest muligt timer i løbet af dagen. Dette er ikke så nødvendigt om sommeren, men er særligt vigtigt om efteråret og vinteren hvor der ikke er så meget lys, og hvor solens bane hen over himlen er lavere. Når du sætter solcellepanelet op så søg derfor at undgå skyggefulde placeringer, og sørg for at solcellepanelet peger mod syd, og en anelse opad.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
Normalpris: 599 kr 452 kr
Lagerstatus: Udsolgt
- Stilfuld kvalitetslampe med varmt hvidt lys - Solcellelampe med stort solcellepanel, batteri og strømeffektive LED-pærer - Eos er mere slank end Helios Pro og har kun et spyd til installation - Monokrystallin solcellepanel på 4W og batteri på 4400mAh - LED-pærerne lyser med 120 lumen/Watt for bedre præstation - Mulighed for at indstille lysstyrken og spare på strømmen - Let at installere og vedligeholde med solidt metalspyd og fuldautomatisk funktion - Lampen lyser i 6 timer efter mørkets frembrud og slukker herefter for at spare strøm.
Mere information
Producent SolarCamp
Producent Varenr. SOL0522
Tæthedsklasse IP65