SolarCamp - Evo PRO Solcelle Projektør (700lm)

EAN nr: 
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-068

Kraftfuldt lys til enhver tid på året

Hvis du er træt af at bevæge dig rundt i mørke når du skal ud af indkørslen, og leder efter en grøn men stabil løsning, så er EVO PRO solcelle floodlight det perfekte valg for dig. Med en lysstyrke på 700 lumens og et stort solcellepanel, kan dette floodlight oplyse et stort område året rundt, selv på mørke, tågede og grå dage.

Miljøvenligt og nemt at installere

EVO PRO solcelle floodlight er miljørigtigt produceret og er komplet selvforsynende med energi via deres indbyggede solcelle. Installationen kræver kun at enheden sættes op med skruer, og der skal ikke trækkes nogen kabler. Derfor er det en optimal løsning på steder der er uden for rækkevidde af stikkontakten, som f.eks. ved et skur eller længst væk i haven eller indkørslen.

Let at indstille og vedligeholde

Lampen kan let indstilles til den ønskede vinkel, så du får oplyst præcist det område du har brug for. Solcellepanelet placeres separat op til 5m fra lampen, hvilket betyder at man også kan bruge lampen indendørs i f.eks. små skure eller værksteder, mens solcellepanelet placeret udenfor og lampen indendørs. Lystiden efter aktivering kan indstilles til mellem 15 sekunder og 3 minutter.

EVO PRO solcelle floodlight er den perfekte løsning for dig, der ønsker en kraftfuld og miljøvenlig belysning, der fungerer året rundt. Med dens nemme installation og vedligeholdelse, kan du trygt overlade belysningen til EVO PRO og nyde godt af dens kraftfulde lys.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
899 kr
Lagerstatus: 2-4 dages levering
SolarCamp - Evo PRO Solcelle Projektør (700lm) er tilgængelig i intervaller af 1
- Lysstyrke: 700 lumens - Solcellepanel: Mono crystalline - Batteri: Høj kvalitet Lithium Ion - Mål: H: 17cm, B: 11cm, D: 16cm / Solcellepanelet: H18cm, B36cm - IP-klassificering: IP56 - On/Off knap - Pakken indeholder: EVO PRO solcelle floodlight, skruer og rawplugs, batterier og vejledning.pdf
Mere information
Producent SolarCamp
Producent Varenr. SOL0460
Tæthedsklasse IP56