SolarCamp - Flydende solcelle springvand

EAN nr: 
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-000

Oplev afslappende lyde med dette flydende solcellespringvand

Drømmer du om at skabe en afslappende og hyggelig stemning i din have eller på din altan? Så er dette flydende solcellespringvand lige noget for dig! Med lyden af rislende vand kan du skabe en rolig atmosfære og samtidig give dine småfugle og fisk et sted at bade.

Nemt at bruge og justere

Med dette springvand behøver du ikke at bekymre dig om installation eller ledninger. Det er nemt at bruge og fungerer straks efter udpakning. Du kan også justere højden af vandsøjlen ved at vælge mellem fire forskellige dyser. Hvis du ønsker en højere vandsøjle, skal du blot vælge den mindste dyse.

Rens pumpen nemt

Hvis du placerer springvandet i en dam, kan vandet typisk ikke være helt rent. Men med denne model kan du nemt rengøre pumpen, så den altid fungerer optimalt. Det er super nemt at gøre, og du kan se hvordan i vores video.

Skab en rolig atmosfære i din have eller på din altan med dette flydende solcellespringvand. Det er nemt at bruge, justere og rengøre, og vil give dig og dine gæster en afslappende oplevelse med lyden af rislende vand.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
149 kr
Lagerstatus: På lager | Bestil før kl. 14, afsendelse i dag (hverdage)
SolarCamp - Flydende solcelle springvand er tilgængelig i intervaller af 1
- Solcellepanel med maksimalt output på 1,4W - Maksimal højde for vandstrålerne er 40 cm - Maksimalt flow på 200 liter i timen - Minimalt forventet levetid på 20.000 timer - Springvandets diameter er 16 cm - Pakken indeholder flydende springvand med indbygget solcellepanel og pumpe, 4 forskellige pumpehoveder og manual.
Mere information
Producent SolarCamp
Producent Varenr. SOL0031
Tæthedsklasse IP68