SolarCamp - Fuglebad på fod "Påfuglens Hale"

EAN nr: 
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-061

Smukt fuglebad på fod - passer også til vores flydende springvand

Giv dine havefugle en luksuriøs oplevelse med vores smukke fuglebad på fod. Lavet med glatte glasoverflader, skaber dette fuglebad smukke farvenuancer i solens lys og vil være et smukt syn i enhver have.

Passer til vores flydende springvand

Dette fuglebad er specielt designet til at passe perfekt til vores flydende springvand, så du kan skabe en sammenhængende og elegant haveoplevelse. Men det er også smukt nok til at stå alene og vil være et smukt blikfang i enhver have.

Står fast og stabilt

Med en højde på 59cm og en diameter på 46,5cm står dette fuglebad solidt og stabilt på sin metal fod, og vælter ikke - heller ikke selvom det er tomt. Så du kan være sikker på, at dine havefugle vil have en sikker og stabil oplevelse.

Let at placere og bruge

Glasfadet er let at tage af og kan også stilles direkte på eksempelvis græs, en træstub eller en terrasse. Og med en vanddybde på 3,5-4,5 cm vil dine havefugle have rigeligt med plads til at bade og lege.

Så hvorfor ikke give dine havefugle den bedste oplevelse med vores smukke fuglebad på fod? Det vil ikke kun være en fornøjelse for dem, men også for dig at se dem nyde det.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
599 kr
Lagerstatus: 2-4 dages levering
SolarCamp - Fuglebad på fod "Påfuglens Hale" er tilgængelig i intervaller af 1
Materiale: Glas og metal Højde: 59cm Diameter: 46,5cm Vanddybde: 3,5-4,5 cm Glatte glasoverflader som danner smukke farvenuancer i solens lys Fuglebadet står solidt og vælter ikke, selvom det er tomt.
Mere information
Producent SolarCamp
Producent Varenr. SOL0550
Tæthedsklasse IP klassen er ikke angivet i teksten.