SolarCamp - Globe Solcelle Spotlights (sæt af 2)

EAN nr: 
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-065

Sublim belysning til enhver årstid

Globe Spots på solceller er den perfekte løsning til at belyse din have eller terrasse året rundt. Med en lysstyrke på 60 lumen per lampe og et kraftigt 4W solcellepanel, kan du være sikker på at få masser af lys, selv i de mørkeste aftener. Disse lamper er designet til at fungere i nordiske forhold og er beskyttet mod fugt, regn og stød, så du kan være sikker på, at de vil holde i mange år.

Miljørigtigt og nemt at installere

Globe Spots på solceller er miljørigtigt produceret og er selvforsynende med energi via deres indbyggede solcellepanel. De er lette at installere og vedligeholde og kan placeres i jorden eller monteres på lodrette eller vandrette flader ved hjælp af de inkluderede raw plugs og skruer. Solcellelamperne fungerer fuldautomatisk og vil lyse op med et klart og kraftigt LED lys ved skumringstid. På en fuld opladning vil lamperne lyse op til 10 timer.

Perfekt til enhver sæson

Globe Spots på solceller fungerer optimalt i løbet af året og er den perfekte løsning til at belyse din have eller terrasse. Fra april til august er de perfekte, mens de stadig fungerer godt i marts, september og oktober. Selv i de kolde vintermåneder vil de stadig give en rimelig belysning. Med deres behagelige naturlige hvide lys og kraftige lysstyrke, vil du elske at bruge disse lamper året rundt.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
599 kr
Lagerstatus: 2-4 dages levering
SolarCamp - Globe Solcelle Spotlights (sæt af 2) er tilgængelig i intervaller af 1
- Lysstyrke: 60 lumens per lampe - Lysets farve: Hvid - Spotlights størrelse: Højde: 35cm (på spyd), Højde: 16,5cm (eks. spyd), Diameter: 9cm - Solcellepanel størrelse: 23 x 19cm - 4W solcellepanel - IP44 - Mono crystalline solcellepanel - Lithium-Ion Batterier (kan udskiftes) - On/Off knap - Pakken indeholder 2 Globe Spotlights, Solcellepanel, 3 mounts, 3 spyd, Skruer og Ravplugs, Batterier er inkluderede.
Mere information
Producent SolarCamp
Producent Varenr. SOL0136
Tæthedsklasse IP44