-29%

SOMMERUDSALG - SolarCamp - Gloucester solcelle væglampe (antracit)

EAN nr: 
5060188642824
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-043

Stilren solcelle væglampe til helårsbrug

Den Gloucester solcelle væglampe er en stilren og miljøvenlig løsning til at lyse op i mørket. Lampen oplades fra solen om dagen og lyser automatisk op ved mørkets frembrud med et dejligt varmt hvidt lys op og ned af den væg eller mur, den er opsat på.

Miljørigtigt produceret og 100% modstandsdygtig over for alt slags vejr

Lampen er miljørigtigt produceret og er komplet selvforsynende med energi via solcellen. Den er let at montere på forskellige typer mure og vægge og fungerer fuld-automatisk. Lampen er 100% modstandsdygtig over for alt slags vejr og kan bruges året rundt.

Lysstyrke på 50 lumen og lyser op til 8 timer på en fuld opladning

Den Gloucester solcelle væglampe har en lysstyrke på 50 lumen og lyser op til 8 timer i nattemørket efter en fuld opladning. For at solcellelampen skal fungere optimalt, skal solcellepanelet være placeret, så det rammes af direkte sollys minimum 4 timer om dagen. Lampen lyser perfekt fra april til september, godt fra marts til oktober og rimeligt fra november til februar.

Med Gloucester solcelle væglampen kan du trygt og sikkert bevæge dig rundt i mørket og samtidig tage hensyn til miljøet. Køb den i dag og få to års fuld garanti på dit køb.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
Normalpris: 299 kr 213 kr
Spar 29%
Lagerstatus: På lager | Bestil før kl. 14, afsendelse i dag (hverdage)
SOMMERUDSALG - SolarCamp - Gloucester solcelle væglampe (antracit) er tilgængelig i intervaller af 1
- Stilren solcelle væglampe til helårsbrug - LED-pærer, solcellepanel og komponenter i god kvalitet - Rustfrit stål og 100% modstandsdygtig over for alt slags vejr - Miljørigtigt produceret og komplet selvforsynende med energi via solcellen - Let at montere på forskellige typer mure og vægge - Automatisk tænd/sluk ved mørkets frembrud og op til 8 timers lys efter fuld opladning - Solcellepanelet skal rammes af direkte sollys minimum 4 timer om dagen - Virker perfekt fra april til september, godt i marts og oktober og rimeligt fra november til februar - Varm hvid lysfarve, stort mono crystalline solcellepanel og li-ion batteri - Lampens størrelse: 7,6 cm højde x 9 cm dybde og bredde, IP65 - Pakken indeholder Gloucester solcelle væglampe, skruer og rawplugs samt inkluderede batterier.
Mere information
Producent SolarCamp
EAN 5060188642824
Producent Varenr. SOL0566
Tæthedsklasse IP65