SolarCamp - Grantham solcelle væglampe (antracit)

EAN nr: 
5060188642633
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-045

Stilfuld og miljøvenlig solcelle væglampe til helårsbrug

Grantham solcelle væglampe er den perfekte kombination af stilfuldt design og miljøvenlig teknologi. Med et stort mono crystalline solcellepanel i toppen oplades lampen om dagen og begynder automatisk at lyse ved mørkets frembrud med et dejligt varmt hvidt lys op og ned af den væg/mur den er opsat på.

Miljøvenlig belysning, der er modstandsdygtig over for alle vejrforhold

Med en lysstyrke på 60 lumens og en størrelse på 15cm højde x 11cm diameter, er denne lampe markant større end sammenlignelige modeller som Gloucester, Truro og Avon. Lampen er miljørigtigt produceret og er 100% modstandsdygtig over for alt slags vejr. Den er let at montere på forskellige typer mure og vægge, og fungerer fuld-automatisk.

Lyser op til 8 timer på en fuld opladning

Ved solnedgang begynder pæren automatisk at lyse med en klart, kraftigt varmt hvidt lys, og sikrer sikker færdsel for alle. Lampen lyser op til 8 timer i nattemørket efter en fuld opladning. For at solcellelamperne skal fungere optimalt, skal solcellepanelet være placeret, så det rammes af direkte sollys minimum 4 timer om dagen.

Med Grantham solcelle væglampe får du en stilfuld og miljøvenlig belysning, der er modstandsdygtig over for alle vejrforhold og lyser op til 8 timer på en fuld opladning. Bestil i dag og få to års fuld garanti på produktet.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
349 kr
Lagerstatus: På lager | Bestil før kl. 14, afsendelse i dag (hverdage)
SolarCamp - Grantham solcelle væglampe (antracit) er tilgængelig i intervaller af 1
- Stilren solcelle væglampe til helårsbrug - Integreret solcelle i toppen af lampen - Automatisk lys ved mørkets frembrud - LED-pærer, solcellepanel og komponenter i god kvalitet - Rustfrit stål og 100% modstandsdygtig over for alt slags vejr - Større end Gloucester, Truro og Avon - Miljørigtigt produceret og komplet selvforsynende med energi via solcellen - Let at montere på forskellige typer mure og vægge - Fuld-automatisk funktion - Lysstyrke på 60 lumens - Lyser op til 8 timer i nattemørket efter fuld opladning - Virker perfekt i apr-sep, godt i mar/okt og rimeligt i nov-feb - Lysets farve: Varm Hvid - Stort Mono crystalline solcellepanel - Li-ion batteri - Lampens størrelse: 15cm højde x 11cm diameter - IP65 - Pakken indeholder Grantham solcelle væglampe, skruer og rawplugs samt inkluderede batterier.
Mere information
Producent SolarCamp
EAN 5060188642633
Producent Varenr. SOL0576
Tæthedsklasse IP65