SolarCamp - Salcombe solcelle væglampe (antracit)

EAN nr: 
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-044

Stilren solcelle væglampe til helårsbrug

Den Salcombe solcelle væglampe er en stilren og miljørigtigt produceret lampe, der er perfekt til helårsbrug. Lampen oplades fra den integrerede solcelle i toppen af lampen om dagen, og begynder automatisk at lyse ved mørkets frembrud med et dejligt varmt hvidt lys op og ned af den væg/mur den er opsat på.

Beskyttet mod fugt, regn og stød

Lampen er 100% modstandsdygtig over for alt slags vejr, og er beskyttet mod fugt, regn og stød. Den er let at montere på forskellige typer mure og vægge, og fungerer fuld-automatisk; Ved solnedgang begynder pæren automatisk at lyse med en klart, kraftigt varmt hvidt lys lys, og sikrer sikker færdsel for alle.

Strømbesparende indstilling og lang batteritid

Lampen er udstyret med en strømbesparende indstilling, der sikrer en lang batteritid på op til 8 timer i nattemørket efter en fuld opladning. For at solcellelampen skal fungere optimalt, skal solcellepanelet være placeret, så det rammes af direkte sollys minimum 4 timer om dagen.

Med Salcombe solcelle væglampen får du en energieffektiv og stilren lampe, der er nem at installere og vedligeholde. Lampen leveres med skruer og rawplugs, og batterierne er inkluderede. Køb Salcombe solcelle væglampen i dag og få to års fuld garanti på produktet.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
449 kr
Lagerstatus: 2-4 dages levering
SolarCamp - Salcombe solcelle væglampe (antracit) er tilgængelig i intervaller af 1
- Stilren solcelle væglampe til helårsbrug - Integreret solcelle i toppen af lampen - Automatisk tænd/sluk funktion ved mørkets frembrud - LED-pærer og komponenter i god kvalitet - Rustfrit stål og 100% modstandsdygtig over for alt slags vejr - Miljørigtigt produceret og komplet selvforsynende med energi via solcellen - Let at montere på forskellige typer mure og vægge - Lyser op til 8 timer i nattemørket efter fuld opladning - Solcellepanelet skal rammes af direkte sollys minimum 4 timer om dagen - Virker perfekt i apr-sep, godt i mar/okt og rimeligt i nov-feb - Varm hvid lysfarve - Stort mono crystalline solcellepanel og Li-ion batteri - Lampens størrelse: 7,6 cm højde x 9 cm dybde og bredde - IP65 lysstyrke på 50 lumen - Pakken indeholder Salcombe solcelle væglampe, skruer og rawplugs og inkluderede batterier.
Mere information
Producent SolarCamp
Producent Varenr. SOL0567
Tæthedsklasse IP65