SolarCamp - Shimmer solcelle bordlampe

EAN nr: 
5060188643166
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-075

GRØN ENERGI: Shimmer solcelle bordlampe

Skab en hyggelig atmosfære i din have eller på din terrasse med Shimmer solcelle bordlampe. Denne lampe er udformet som en klassisk lampe, med en skærm der sørger for at lampen ikke blænder, og et diskret, indbygget solcellepanel, der spreder et flot lys i 6 forskellige farver, efter dit valg.

FJERNBETJENING: Indstil lyset efter dine ønsker

Lysfarven kan indstilles med den medfølgende fjernbetjening, hvor lyset også kan indstilles til konstant, blinkende eller langsomt pulserende. På den måde kan du skabe lige præcis den stemning, du ønsker.

VEJRBESTANDIG: Brug den udendørs i al slags vejr

Shimmer solcelle bordlampe er beskyttet, så den kan bruges udendørs i al slags vejr. Lampen er lige til at stille ud og kræver ingen vedligeholdelse. Solcellelampen er komplet selvforsynende med energi via den indbyggede solcelle, og fungerer fuldautomatisk. Om dagen oplader solcellen det indbyggede batteri, og ved skumringstid begynder lampen at lyse. Det eneste den kræver er at der tændes for den.

Shimmer solcelle bordlampe er en bæredygtig og energieffektiv løsning, der er både praktisk og dekorativ. Med dens flotte design og funktionelle egenskaber, er den perfekt til at skabe en hyggelig stemning i din have eller på din terrasse. Køb den i dag og oplev den magiske stemning, som Shimmer solcelle bordlampe kan skabe.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
290 kr
Lagerstatus: 3-5 dages leveringstid
SolarCamp - Shimmer solcelle bordlampe er tilgængelig i intervaller af 1
- Udformet som en klassisk lampe med skærm - Indbygget solcellepanel - 6 forskellige lysfarver - Indstillelig lysfunktion (konstant, blinkende eller pulserende) - Kan bruges udendørs i al slags vejr - Komplet selvforsynende med energi via solcellen - Oplader om dagen og lyser om aftenen - Anbefales at placere solcellepanelet i direkte sollys nogle timer om dagen - Virker bedst i maj-aug, rimeligt i mar/apr/sep og begrænset i okt-feb (anbefales at tage ind) - Lysets farver: rød, grøn, blå, lyseblå, lysrød og lilla - Højde: 29 cm, diameter: 15 cm (base: 12 cm) - IP44-vurderet - Vægt: 0,7 kg - Materiale: plastik - Inkluderer batteri
Mere information
Producent SolarCamp
EAN 5060188643166
Producent Varenr. SOL0667
Tæthedsklasse IP44