SolarCamp - Solcelle Åkande-springvand

EAN nr: 
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-003

Oplev en fredfyldt og dekorativ atmosfære med vores solcelledrevne åkandespringvand

Skab liv i din havedam eller mindre sø med vores genialt udformede solcellespringvand. Dette smukke åkandespringvand er drevet af solens energi og kræver ingen ledninger eller tilkoblinger. Det flyder fredfyldt rundt i din havedam eller fiskebassin og skaber et smukt springvand, der er både dekorativt og afslappende at se på.

Vælg mellem tre forskellige dysser og juster søjlehøjden på springvandet for at skabe den perfekte atmosfære i din have. Hvis du ønsker at springvandet skal blive på midten af vandet, kan du binde en snor rundt om ledningen på undersiden af springvandet og binde den anden ende fast til en lille sten, der fungerer som et anker.

Med en solcellepanel på 7V/1,4W og en maksimal strålende højde på 40 cm, er dette åkandespringvand super enkelt og let at bruge. Du skal blot vælge den type dyse, du ønsker, lægge den ud i vandet, og så er der springvand. Vandet skal være minimum 4 cm dybt for at springvandet kan flyde frit.

Pakkens indhold inkluderer solcelle åkandespringvand og tre forskellige dysser. Oplev en fredfyldt og dekorativ atmosfære i din have med vores solcelledrevne åkandespringvand.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
249 kr
Lagerstatus: Udsolgt
Solcellepanel: 7V/1,4W Max flow i fuldt sollys: 150L/t Springvandets søjlehøjde: max 40cm Åkandens diameter: ca. 28cm Pakkens indhold: Solcelle åkandespringvand, tre forskellige dysser.
Mere information
Producent SolarCamp
Producent Varenr. SOL0030
Tæthedsklasse IP68