SolarCamp - Solcelle Fontæne med batteri "Bjørne Ved Vandfald"

EAN nr: 
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-049

Smuk og dekorativt solcelle springvand til din have eller terrasse

Nyd den sagte, rislende lyd af vand med vores nye serie af solcelle springvand. Dette springvand er en super smuk og dekorativ løsning, som kan placeres præcis hvor du vil have det uden behov for et bassin eller en dam.

Indbygget batteri for en mere stabil fontæne

Denne model har et indbygget batteri, som sikrer, at fontænen fortsætter med at køre, selv når solen går i skygge. Det indbyggede batteri giver med andre ord en mere stabil fontæne, sammenlignet med de lignende modeller uden batteri.

Høj kvalitet springvand med detalje og finish

Der er virkelig kræset for detaljerne på denne serie af fontæner - ned til mindste penselstrøg. Selve modellen er lavet af tykt og stærkt polyresin og står stabilt i vind og vejr. Komponenterne i springvandet er af høj kvalitet, hvilket sikrer lang levetid.

Kan også benyttes indendørs

Dette solcelle springvand kan også benyttes indendørs. Med en tilkøbt adapter, som kommer med sin egen pumpe, kan fontænen køre fra stikkontakten i stedet for solcellepanelet.

Specifikationer

Størrelse: H52*B33*D25 cm

Materiale: polyresin

3m. ledning mellem springvand og solcelle

4 stk. Ni-MH AA genopladelige batterier (medfølger)

Pakkens indhold

Fontæne

Solcellepanel

Pumpe

Spyd til solcellepanel

Manual

Brugsvejledning

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
899 kr
Lagerstatus: Udsolgt
- Indbygget batteri for stabil drift - Høj kvalitet i både materiale og komponenter - Stille pumpe - Kan også benyttes indendørs med adapter - Størrelse: H52*B33*D25 cm - Materiale: polyresin - 3m. ledning mellem springvand og solcelle - 4 stk. Ni-MH AA genopladelige batterier (medfølger) - Pakken indeholder fontæne, solcellepanel, pumpe, spyd til solcellepanel og manual.
Mere information
Producent SolarCamp
Producent Varenr. SOL0196a
Tæthedsklasse IP44