SolarCamp - Solcelle Fontæne med batteri "Kampesten"

EAN nr: 
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-051

Flot og detaljeret solcellespringvand til haven eller terrassen

Drømmer du om at høre den sagte, beroligende lyd af rislende vand i din have eller på din terrasse? Med vores nye serie af solcellespringvand kan du få netop det - uden at skulle bekymre dig om at have et bassin eller en dam at placere det i.

Indbygget batteri for mere stabil drift

Denne model har et indbygget batteri, som sikrer en mere stabil drift af springvandet, selv når solen går bag en sky eller efter solnedgang. Batteriet oplades automatisk af solcellen, så du kan nyde springvandet hele dagen og aftenen.

Høj kvalitet og detaljeret finish

Vores solcellespringvand er lavet af tykt og stærkt polyresin, som sikrer lang levetid og stabilitet i vind og vejr. Der er virkelig kræset for detaljerne på denne serie af fontæner, så du kan være sikker på at få et flot og dekorativt element til din have eller terrasse.

Nem og lydløs installation

Installationen af vores solcellespringvand er både nem og lydløs. Du skal blot placere springvandet, tilkoble solcelle og pumpe, og placere solcellen så den vender mod solen. Pumpen er helt stille, så du kan nyde lyden af rislende vand uden forstyrrende motorstøj.

Med vores solcellespringvand kan du få en smuk og dekorativ løsning til din have eller terrasse, som er selvforsynende med grøn energi og kræver minimal vedligeholdelse. Bestil dit solcellespringvand i dag og nyd lyden af rislende vand i din egen have eller på din terrasse.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
799 kr
Lagerstatus: Udsolgt
- Indbygget bassin - Selvforsynende med grøn energi fra solcellen - Minimal vedligeholdelse - Ingen tilkobling til strømnettet - Let at sætte op - Indbygget batteri - Høj kvalitet med detalje og finish - Stabil fontæne - Pumpen er helt stille - Lang ledning mellem solcellepanelet og pumpen - Kan også benyttes indendørs - Størrelse: H41*B32*D25 cm - Materiale: polyresin - 3m. ledning mellem springvand og solcelle - 4 stk. Ni-MH AA genopladelige batterier (medfølger) - Pakkens indhold: Fontæne, solcellepanel, pumpe, spyd til solcellepanel, manual.
Mere information
Producent SolarCamp
Producent Varenr. SOL0199a
Tæthedsklasse IP44