SolarCamp - Solcelle Fontæne med batteri "Rustikke Krukker"

EAN nr: 
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-053

Et smukt og lydløst solcelle springvand til haven eller terrassen

Giv din have eller terrasse et ekstra pift med dette smukke og detaljerede solcelle springvand. Med en lydløs pumpe kan du nyde den sagte rislen af vand, mens solcellen driver springvandet og det indbyggede batteri sikrer, at fontænen fortsætter med at køre selv på skyede dage.

Høj kvalitet og holdbarhed

Dette springvand er lavet af tykt og stærkt polyresin, der sikrer stabilitet i vind og vejr. Der er kræset for detaljerne på denne serie af fontæner, så du kan være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet og lang levetid.

Nem og fleksibel installation

Det er nemt og hurtigt at sætte dette springvand op, og det kræver ingen tilkobling til strømnettet. Du kan placere det præcis, hvor du vil have det, og med den lange ledning mellem solcellepanelet og pumpen kan du nemt finde et solrigt sted til solcellepanelet eller gemme det væk, så det ikke ses så meget. Og hvis du ønsker at bruge det indendørs, kan du tilkøbe en adapter, der kommer med sin egen pumpe, som derved kan køre fra stikkontakten i stedet for solcellepanelet.

Få en mere afslappende og smuk have med dette solcelle springvand, der er nemt at installere og kræver minimal vedligeholdelse. Se videoen af springvandet HER og oplev den sagte rislen af vand, der vil berolige dine sanser og skabe en afslappende atmosfære i din have eller på din terrasse.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
849 kr
Lagerstatus: Udsolgt
- Indbygget bassin - Selvforsynende med grøn energi fra solcellen - Minimal vedligeholdelse - Ingen tilkobling til strømnettet - Indbygget batteri - Høj kvalitet med detaljer og finish - Stille pumpe - Lang ledning mellem solcellepanelet og pumpen - Kan også benyttes indendørs med adapter - Størrelse: H48*B28*D21 cm - Materiale: polyresin - 3m. ledning mellem springvand og solcelle - 4 stk. Ni-MH AA genopladelige batterier (medfølger) - Pakkens indhold: Fontæne, solcellepanel, pumpe, spyd til solcellepanel, manual.
Mere information
Producent SolarCamp
Producent Varenr. SOL0198a
Tæthedsklasse IP44