SolarCamp - Solcellefontæne med batteri "Stenkrukker"

EAN nr: 
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-057

Flot og detaljeret solcelle springvand til din have eller terrasse

Opgrader din have eller terrasse med dette flotte og detaljerede solcelle springvand. Med sin lydløse pumpe kan du nyde den sagte, rislende lyd af vand, uden at blive forstyrret af en motor. Dette springvand er selvforsynende med grøn energi fra solcellen og kræver minimal vedligeholdelse.

Indbygget batteri for en mere stabil fontæne

Denne model har et indbygget batteri, som sikrer at fontænen fortsætter med at køre, selv når der går en sky for solen. Efter en solrig dag kan fontænen også fortsætte lidt efter solnedgang. Det indbyggede batteri giver med andre ord en mere stabil fontæne, sammenlignet med de lignende modeller uden batteri.

Høj kvalitet springvand med detalje og finish

Der er virkelig kræset for detaljerne på denne serie af fontæner - ned til mindste penselstrøg. Selve modellen er lavet af tykt og stærkt polyresin og står stabilt i vind og vejr. Komponenterne i springvandet er af høj kvalitet, hvilket sikrer lang levetid.

Kan også benyttes indendørs

Dette solcelle springvand kan også benyttes indendørs, hvis du tilkøber en adapter med sin egen pumpe, som derved kan køre fra stikkontakten, i stedet for solcellepanelet.

Kort sagt, dette solcelle springvand er den perfekte løsning for alle, der ønsker sig den sagte, rislende lyd af vand i deres have eller på deres terrasse. Det er nemt at sætte op, kræver minimal vedligeholdelse og er selvforsynende med grøn energi fra solcellen. Køb det i dag og nyd lyden af rislende vand i din have eller på din terrasse!

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
1.199 kr
Lagerstatus: Udsolgt
- Indbygget bassin - Selvforsynende med grøn energi fra solcellen - Minimal vedligeholdelse - Ingen tilkobling til strømnettet - Indbygget batteri - Høj kvalitet med detalje og finish - Stille pumpe - Lang ledning mellem solcellepanelet og pumpen - Kan også benyttes indendørs - Størrelse: 35*35*60 cm - Materiale: polyresin - 3m. ledning mellem springvand og solcelle - 4 stk. Ni-MH AA genopladelige batterier (medfølger)
Mere information
Producent SolarCamp
Producent Varenr. SOL0636
Tæthedsklasse IP44