SolarCamp - SunFlame solcelle fakkel med USB funktion

EAN nr: 
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-007

Virkelighedstro flammelys med SunFlame solcellefakkel

Giv din have en hyggelig og romantisk atmosfære med SunFlame solcellefakkel. Med dens imponerende 96 små LED'er, som skaber et virkelighedstro flammelys, vil du føle dig som om du har en rigtig fakkel i din have.

Hvorfor vælge SunFlame solcellefakkel?

SunFlame adskiller sig fra andre solcellefakler på markedet med dens imponerende flammelys og høje kvalitet. Med dens dobbelt så store solcellepanel og kraftfulde lithium-ion batteri, kan du være sikker på at have masser af lys året rundt. Desuden er faklen IP65 beskyttet, hvilket betyder, at den kan modstå regn, fugt og blæst.

Lette at installere og vedligeholde

SunFlame solcellefakkel er komplet selvforsynende med energi via dens indbyggede solcelle. Den kommer som et robust spyd, som er lige til at stikke i jorden, eller den kan sættes op på en væg med det medfølgende vægophæng. Den er også let at vedligeholde og kræver ingen besværlig montering, ledninger eller udskiftning af batteri.

Hvor godt virker solcellefaklen i løbet af året?

SunFlame solcellefakkel fungerer perfekt fra marts til august, men kan stadig fungere rimeligt i de mørke måneder fra september til februar. Hvis du ønsker at bruge den i de mørkeste måneder, kan du altid oplade den via USB.

Med SunFlame solcellefakkel kan du skabe en hyggelig og romantisk stemning i din have året rundt. Bestil din SunFlame solcellefakkel i dag og nyd dens virkelighedstro flammelys.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
199 kr
Lagerstatus: 2-4 dages levering
SolarCamp - SunFlame solcelle fakkel med USB funktion er tilgængelig i intervaller af 1
- 96 LED'er - Høj kvalitet lithium-ion batteri - Kraftigt solcellepanel med høj effektivitet - IP65 beskyttelse - Ildfarvet lys (1800K) - Op til 50 lumen - Mål: 12cm diameter, 60cm høj - USB opladning mulig - 1W solcellepanel - Li-ion 1500mAh batteri - On/Off knap - Pakken indeholder: Sunflame solcellefakkel med USB, spyd og vægopsætning, skruer og rawplugs, batterier er inkluderede, dansk manual - Smukke solcellelamper med virkelighedstro flammende lys - Dobbel så stort solcellepanel som normale solcellefakler - Batteriets kapacitet er mere end det dobbelte af en typisk solcellefakkel - Kan tåle skylregn og sne - Komplet selvforsynende med energi via indbygget solcelle - Fuldautomatisk funktion - Lyser op til 8 timer på en fuld opladning - Placeres bedst så solcellepanel rammes af direkte sollys minimum 4 timer om dagen - Fungerer perfekt mar-aug, rimeligt sep-feb med mulighed for løbende USB opladning i de mørkeste måneder.
Mere information
Producent SolarCamp
Producent Varenr. SOL0491
Tæthedsklasse IP65