-7%

OUTLET - SolarCamp - Truro Solcelle Væglampe (atracit)

EAN nr: 
5060188642510
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-040

Elegant og Miljøvenlig Solcellelampe til Din Væg

Truro solcelle væglampe er en elegant og miljøvenlig løsning til at oplyse din have, indkørsel eller terrasse. Med en lysstyrke på 40 lumen og blødt hvidt lys, vil denne lampe skabe en varm og indbydende atmosfære, mens den samtidigt markerer vejen og sikrer sikker færdsel for alle.

Modstandsdygtig overfor Fugt, Regn og Stød

Truro væglamper er konstrueret til at modstå skiftende temperaturer, storm og regn i store mængder. Derudover er de indbyggede solcellepaneler skrå og derved bedre i stand til at fange solen når den står lidt lavere på himlen. Lampen er beskyttet mod fugt, regn og stød, og kommer med en to års fuld garanti.

Lette at Installere og Vedligeholde

Lamperne er miljørigtigt produceret og er komplet selvforsynende med energi via deres indbyggede solcelle. De er lette at montere på forskellige typer mure og vægge, og fungerer fuld-automatisk uden ledninger eller andet besvær. Ved solnedgang begynder pæren automatisk at lyse med en klart, kraftigt lys, og sikrer sikker færdsel for alle. Lampen lyser op til 10 timer i nattemørket efter en fuld opladning.

Bestil nu og få en elegant og miljøvenlig løsning til at oplyse din have, indkørsel eller terrasse.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
Normalpris: 299 kr 278 kr
Spar 7%
Lagerstatus: På lager | Bestil før kl. 14, afsendelse i dag (hverdage)
OUTLET - SolarCamp - Truro Solcelle Væglampe (atracit) er tilgængelig i intervaller af 1
- Elegant design med blødt og varmt lys - Konstrueret til at modstå skiftende temperaturer og storm - Indbyggede skrå solcellepaneler for bedre solfangst - Indbygget strømsparefunktion for længere batteritid - Miljørigtigt produceret og fuld-automatisk - Lyser op til 10 timer efter fuld opladning - Virker bedst i april-august, rimeligt i november-februar - Blød hvid lysfarve og 40 lumens lysstyrke - Mål: 8cm diameter, 13cm høj, 3cm ud fra væggen - IP44 klassificering - Mono crystalline solcellepanel - 2 x Li-ion 3.7V, 1200mAh batteri - On/Off knap - Pakken indeholder Truro Solcellelampe (antracit), skruer, rawplugs og alt til montering medfølger, batteri er inkluderet.
Mere information
Producent SolarCamp
EAN 5060188642510
Producent Varenr. SOL0456 / SOL0621
Tæthedsklasse IP44