UMAGE Brighter Days Quadra - Pendel - Brass

EAN nr: 
5710302027005
| Producent: UMAGE |
Varenummer:
54-293
  • Oplys hjemmet med Brighter Days lampeskærmene. Kollektionen består af tre fascinerende geometriske lampeskærme med forskellige former i massiv messing, og kombinerer det dekorative og opulente udtryk med en solid og statisk silhuet, og skaber et kontrastfyldt design. Leg med lampeskærmenes udtryk og kombiner de forskellige former i en klynge af tre eller fem med vores Rosette Mini cluster eller hæng dem alene eller side om side i kombination med Rosette Mini single
  • Brighter Days lampeskærmene vil tilføre et eksklusivt touch og lyse ethvert hjem op. Bemærk venligst, at ligesom ved de smukke, kobbertage med ir på bygningerne i de historiske dele af København, vil Brighter Days lampeskærmene ændre sig med tiden, da massiv messing naturligt patinerer - og efterlader smukke tegn på et vidunderligt liv. Brighter Days er tilgængelig i formerne Quadra, Penta og Hexa i massiv messing. Hvis du er i tvivl om, hvilken pære du skal vælge, så tag et kig på vores anbefalinger, og lad os guide dig.
  • Unik detalje om produktet

Naturens Æstetik i Din Stue

Oplys hjemmet med Brighter Days lampeskærmene. Kollektionen består af tre fascinerende geometriske lampeskærme med forskellige former i massiv messing, og kombinerer det dekorative og opulente udtryk med en solid og statisk silhuet, og skaber et kontrastfyldt design. Leg med lampeskærmenes udtryk og kombiner de forskellige former i en klynge af tre eller fem med vores Rosette Mini cluster eller hæng dem alene eller side om side i kombination med Rosette Mini single. Dette er en lampe, der bringer et unikt og æstetisk tiltalende touch til dit hjem, med fokus på detaljer og kvalitet.

Med et design, der er inspireret af naturens skønhed, passer denne lampe perfekt ind i ethvert moderne hjem. Den er både funktionel og dekorativ, og tilføjer et unikt præg til din indretning.

Uanset om du placerer den i stuen, soveværelset eller på kontoret, vil denne lampe skabe en behagelig atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde din tid.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
374 kr
Lagerstatus: På vej til lager
UMAGE Brighter Days Quadra - Pendel - Brass er tilgængelig i intervaller af 1