G A E Produktdatablad

WiZ Ground Spot - Extension

EAN nr: 
8720169071650
| Producent: WiZ |
Varenummer:
31-098

Oplev WiZ Ground Spot - Extension, den perfekte løsning for at udvide din eksisterende installation af udendørs WiZ spots. Med lavspændingsteknologi, er disse lamper nemme og sikre at installere. Du kan nu arrangere og omarrangere dine udendørs lyskilder som du vil, uden yderligere ledninger. Brug dit eksisterende Wi-Fi til at styre dine udendørs lyskilder med din stemme eller WiZ appen.

Med øjeblikkelig konfiguration af al din intelligente belysning, får du adgang til alle intelligente funktioner med det samme. Når du forbinder dine nye lyskilder til dit eksisterende Wi-Fi, kan du nu styre lyset, når du er væk fra hjemmet, og indstille tidsplaner for at tænde og slukke lyset automatisk. Alt sammen uden at skulle installere yderligere hardware. Hold controlleren inden for Wi-Fi-rækkevidden, og alle forbundne lyskilder vil være fuldt kontrollerbare selv uden for Wi-Fi-rækkevidde.

Matter Certified, dette produkt fungerer problemfrit med andre Matter certificerede enheder, hvilket gør det nemt at styre det med din foretrukne platform til dit intelligente hjem. Føl dig altid tryg og sikker med automatiske udendørs lyskilder, som kan planlægges til at tændes hver dag, før du kommer hjem, så du kan tydeligt se dine omgivelser og føle dig tryg. Indstil dine lys til automatisk at blive slukket om morgenen, eller når de ikke er nødvendige, og spar energi.

Denne lampe er vandtæt og vejrbestandig, og den er designet til, at du kan bruge den udendørs. Den er fremstillet i materialer, der er UV-bestandige og modstandsdygtige over for vind og sne, og har undergået strenge test for at sikre, at den modstår de fleste vejrforhold. Vælg mellem millioner af lyse farver og dynamiske tilstande for at skabe den bedste stemning til dine udendørs aktiviteter.

Du kan nemt tilføje ekstra spots for at oplyse mere udendørs plads. Med muligheden for at tilføje op til 5 spots (enheder sælges separat) hvor som helst i din have, kan du nu belyse al det udendørs område, du ønsker. Vælg hvilken som helst farve, og forstærk stemningen med de dynamiske lystilstande. Mix og match millioner af lysfarver eller en række forskellige lystilstande for at skabe en unik lyseffekt, der passer til din stil.

Køb WiZ Ground Spot - Extension nu, og opgradér dit udendørs belysningssystem til det næste niveau!

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
500 kr
Lagerstatus: På vej til lager
WiZ Ground Spot - Extension er tilgængelig i intervaller af 1