WiZ home monitoring
WiZ Home monitoring - Din komplette løsning for sikkerhed og belysning

Sikkerhed og belysning er to kritiske aspekter af ethvert hjem, der bidrager til at skabe et trygt, behageligt og indbydende miljø. WiZ hjemmeovervågning tilbyder en unik løsning, der kombinerer disse to elementer på en intelligent måde for at skabe et sikkert og godt belyst hjem.

Hvad er WiZ' hjemmeovervågning?

WiZ hjemmeovervågning er en innovativ løsning, der udnytter lysets kraft til at detektere, afskrække og alarmere, så mørket aldrig falder på, også når du ikke er hjemme .

Hvordan fungerer det?

WiZ holder et vågent øje med hele dit hjem ved hjælp af smarte lamper, der giver indtrykket af, at der er nogen tilstede, udløsning af lys alarmer, et kamera med nattesyn og bevægelsesdetektering med SpaceSense™️​ ​.

WiZ Indendørs Kamera

WiZ indendørs kameraet er hjertet i vores detekteringssystem til hjemmebrug. Placer kameraet hvor som helst, og lad det blive udløst af bevægelse, lyd eller WiZ app'en. Slå nattesyn til, så du kan se i mørket, tovejs lyd for at afskrække, og optag, hvad der sker​.

Ingen blinde vinkler

Med SpaceSense™️ er hver eneste WiZ lampe en bevægelsessensor, der detekterer alle bevægelser i det dækkede område. Du får beskeder på mobiltelefonen, der gør dig opmærksom på aktivitet i dit hus – også selvom du ikke er hjemme​.

Alarmering og orientering

Med WiZ kan du bestemme, hvad lamperne skal gøre, når de udløses: de kan blinke, øge lysstyrke, vise livfulde farver eller noget andet. Disse forskellige former for belysning adfærd gør, at indtrængere mister modet, bliver alarmeret eller afskrækker .

Wiz Home monitoring

Tilstedeværelse simulering

WiZ gør det muligt at simulere tilstedeværelse ved at indstille lamperne til at blive tændt og slukket automatisk, så det ser ud, som om du aldrig har forladt hjemmet. Det gøres alt sammen med WiZ enheder og app'en – der er ikke behov for andre ting ​​.

Fleksibel detektering

Du kan aktivere WiZ overvågning for hele dit hjem eller kun i visse områder,

Det kunne f.eks. være i stueetagen, mens du roligt hviler dig i soveværelset ovenpå. Deaktiver overvågning, når hjemmet summer af liv – vi kunne aldrig drømme om at gribe forstyrrende ind ​.

Abonnementsbaserede funktioner

WiZ sikkerheds abonnementstjeneste giver mulighed for yderligere kamerafunktioner, registrerer uventet aktivitet, afskrækker indtrængere og giver dig besked, så du aldrig er i uvished, også når du ikke er hjemme​.

Integration af sikkerhed og belysning i én app

WiZ sikrer en omfattende dækning af hele dit hjem og har et økosystem, der er lige så let at bruge, som det er at installere. SpaceSense™️ giver mulighed for, at kompatible WiZ lamper kan fungere som bevægelsessensorer, så der ikke er behov for dedikerede bevægelses sensorer eller trækning af flere ledninger. Du kan også styre både sikkerhed og belysning fra én enkelt app​.

Wiz belysning

Privatlivets fred

WiZ behøver ikke din e-mail eller dit telefonnummer for at give dig den bedste brugeroplevelse. Vi værner om dit privatliv og beder dig derfor om at logge på WiZ appen anonymt. SpaceSense™️ genkender ikke personer visuelt, så overvågning sker uden at overskride grænserne i forhold til dit privatliv. Du bestemmer, om videooptagelser skal lagres i clouden eller lokalt på det MicroSD-kort, der er installeret i selve kameraet (sælges separat). Vi har ingen adgang til dine videoklip og kan ikke dele dem med annoncører eller politimyndighederne​.

Ny teknologi fra WiZ

WiZ hjemmeovervågning er en banebrydende løsning, der kombinerer sikkerhed og belysning til at skabe et trygt og godt belyst hjem. Med detekteringssystemer, bevægelsessensorer, nattesyn, alarmering og meget mere tilbyder WiZ en omfattende løsning for hjemmesikkerhed. Med sin brugervenlige app og respekt for brugernes privatliv er WiZ det perfekte valg for dem, der ønsker at kombinere komfort, sikkerhed og teknologi i deres hjem.

Forbrugerne kan vælge mellem flere forskellige abonnementer, der tilbyder ekstra sikkerhedsfunktioner og -tjenester. Uanset om du ønsker at sikre hele dit hjem eller kun visse områder, giver WiZ dig fleksibiliteten til at skræddersy din sikkerhed efter dine specifikke behov.

I en tid, hvor hjemmesikkerhed er vigtigere end nogensinde, er WiZ et stærkt valg. Det giver brugerne ro i sindet ved at tilbyde en omfattende og integreret løsning for hjemmesikkerhed. WiZ er et overvågningssystem, der bruger lysets kraft til at detektere, afskrække og alarmere. Dette system holder et vågent øje med hele dit hjem, og det gøres med lamper, der giver indtrykket af, at der er nogen tilstede, udløsning af lys alarmer, et kamera med nattesyn og bevægelsesdetektering med SpaceSense™️. WiZ indendørs kamera er selve hjertet i dette detekteringssystem til hjemmebrug. Du kan placere kameraet hvor som helst og lad det blive udløst af bevægelse, lyd eller WiZ app'en. Slå nattesyn til, så du kan se mørket, tovejs lyd for at afskrække, og optage, hvad der sker.

SpaceSense™️

Med SpaceSense™️ er hver eneste WiZ lampe en bevægelsessensor, der detekterer alle bevægelser i det dækkede område. Du får beskeder på din mobiltelefon, der gør dig opmærksom på aktivitet i dit hus – også selvom du ikke er hjemme. Dette system giver forskellige former for belysning adfærd for at afskrække indtrængende. Du beslutter selv, hvad lamperne skal gøre, når de udløses: blinke, øge lysstyrke, vise livfulde farver eller noget andet.

WiZ giver også mulighed for at simulere tilstedeværelse. Du kan indstille lamperne til at blive tændt og slukket automatisk, så det ser ud, som om du aldrig har forladt hjemmet. Dette gøres alt sammen med WiZ enheder og app'en – der er ikke behov for andre ting. Du kan aktivere WiZ overvågning for hele dit hjem eller kun i visse områder – det kunne f.eks. være i stueetagen, mens du roligt hviler dig i soveværelset ovenpå. Du kan deaktivere overvågning, når hjemmet summer af liv.

Der er også en WiZ sikkerheds abonnementstjeneste, der giver mulighed for yderligere kamerafunktioner, registrerer uventet aktivitet, afskrækker indtrængere og giver dig besked, så du aldrig er i uvished, også når du ikke er hjemme.

Alt dette er styret via WiZ app'en, der sikrer en omfattende dækning af hele dit hjem og har et økosystem, der er lige så let at bruge, som det er at installere. Du kan også styre både sikkerhed og belysning fra én enkelt app.

Læs mere om spacesense her

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvad er WiZ hjemmeovervågning?

WiZ hjemmeovervågning er en løsning, der bruger smarte lamper til at overvåge dit hjem. Det kan detektere bevægelse og lyd, udløse alarmer og sende dig meddelelser. Denne løsning er designet til at give indtryk af, at nogen er hjemme, selv når du ikke er det, for at afskrække potentielle indbrudstyve.

Hvordan fungerer WiZ lamper som bevægelsessensorer?

WiZ lamper er udstyret med Space Sense-teknologi, som gør dem i stand til at fungere som bevægelsessensorer. Hver WiZ lampe kan detektere bevægelse i det dækkede område og sende dig beskeder på din mobiltelefon, hvis der registreres aktivitet.

Hvordan kan jeg styre både sikkerhed og belysning med WiZ appen?

Du kan styre både sikkerhed og belysning ved hjælp af WiZ appen. Appen giver dig mulighed for at tænde og slukke dine lamper, justere deres lysstyrke og farve, og indstille dem til at udløse alarmer. Du kan også aktivere og deaktivere overvågning for hele dit hjem eller specifikke områder.

Hvad indebærer WiZ sikkerhedsabonnementstjenesten?

WiZ sikkerheds abonnementstjeneste giver adgang til yderligere funktioner, herunder forbedrede kamera funktioner og notifikationer om uventet aktivitet. Denne service er designet til at give dig endnu større ro i sindet ved at holde dig opdateret om, hvad der sker i dit hjem, selv når du ikke er der.

Hvordan beskytter WiZ mit privatliv?

WiZ tager dit privatliv meget alvorligt. Du behøver ikke at give din e-mail eller dit telefonnummer for at bruge tjenesten, og du kan logge på WiZ appen anonymt. WiZ's bevægelsesdetektering genkender ikke personer visuelt, så din overvågning sker uden at overskride dit privatliv. Du kan også vælge, om videooptagelser skal lagres i skyen eller lokalt på et MicroSD-kort installeret i kameraet, og WiZ har ingen adgang til dine videoklip og deler dem ikke med annoncører eller retshåndhævende myndigheder.

 

Se mere fra Wiz Herunder

Se alle produkter fra WiZ her