LED pærer med Sensor

LED Pærer med Sensor – Slukker automatisk lyset

LED Pærer med Sensor er det smarte valg for dig, der ønsker at gøre dit hjem mere energieffektivt og spare på strømmen. Med bevægelsessensoren kan du trygt lade lyset tændt, uden at skulle bekymre dig om at slukke det igen. Denne pære med bevægelsessensor registrerer automatisk bevægelse og tænder lyset, så snart du træder ind i rummet.

LED Pærer med Sensor er ikke kun smarte til indendørs brug, de kan også bruges udendørs. Disse LED lys med sensor er designet til at tåle al slags vejr og vil gøre det nemt for dig at færdes sikkert om natten. Så uanset om du vil bruge LED Pærer med Sensor til din terrasse, have eller indkørsel, vil du opleve, at de er den perfekte løsning.

Med LED Pærer med Sensor kan du også spare penge på din elregning. Pærerne har en lang levetid, og LED teknologien gør, at de bruger mindre strøm end traditionelle pærer. Samtidig kan du spare på strømmen, da du aldrig mere behøver at bekymre dig om at glemme at slukke lyset.

Så invester i LED Pærer med Sensor fra LEDpaerer.dk i dag og oplev fordelene ved intelligent belysning. Køb din LED pære med sensor eller led pærer med sensor allerede nu, og få leveret din ordre inden for få dage.

Stigende orden

7 varer

pr. side
 1. G A F Produktdatablad
  E27 - Philips Sensor LED Pære 8W - 806lm - Bevægelse
  -2%
  E27 - Philips Sensor LED Pære 8W - 806lm - Bevægelse
  Rating:
  0%
  Normalpris: 75 kr 74 kr
 2. G A E Produktdatablad
 3. G A F Produktdatablad
 4. G A F Produktdatablad
 5. G A F Produktdatablad
  FORÅRSUDSALG - E27 - Philips On/Off Sensor LED Pære 7.5W - 806lm
  -25%
  FORÅRSUDSALG - E27 - Philips On/Off Sensor LED Pære 7.5W - 806lm
  Rating:
  0%
  Normalpris: 90 kr 68 kr
Stigende orden

7 varer

pr. side