Philips Hue Guide

Guide til Philips Hue

Philips Hue er et stort og anerkendt brand, når det kommer til smarte belysningssystemer. Philips Hue's univers er stort og fuld af muligheder. Du tænker måske, at det der smart belysning lyder rigtig interessant, men det kan være svært at overskue, hvor du skal starte og slutte. For hvad er det egentlig, det der Philips Hue kan? Hvilke muligheder er der med systemet, og hvordan kan du med fordel inkorporere de unikke muligheder med Philips Hue i din dagligdag? Vi har lavet en grundig guide til dig, så du kan danne dig et overblik over alle de spørgsmål du måtte have, når du overvejer at komme i gang med Philips Hue’s smarte belysningssystem. Læs med nedenfor.

Hvad er Philips Hue?

Rent teknisk er Philips Hue et intelligent belysningssystem, der er underlagt Zigbee-protokollen. Zigbee-teknologien betyder at du fra din smartphone eller tablet kan betjene dit lys via Philips Hue appen - uden at du behøver skulle trykke på en kontakt på væggen. Philips Hue giver et mangfoldigt, personligt og trådløst belysningssystem, som kombinerer energieffektivt LED-lys med intuitiv lysteknologi. Philips Hue er verdensførende af smart belysningssystemer, og giver dig derfor også et væld af muligheder for at starte eller udvide dit smart home setup.

Du finder alt vores Philips Hue her

Hvordan kommer jeg i gang med Philips Hue?

Hvis du skal til og i gang med at integrere Philips Hue i hjemmet skal du først og fremmest huske på, at du altid kan starte i det små. Der er intet til hinder for, at du kan starte ud med at købe en Bridge og 2-3 lyskilder, så du kan se, om det er noget for dig. Det ville være ærgerligt at investere i Philips Hue til hele huset, hvis du finder ud af, at det ikke er noget for dig. Så vigtigst af alt - er du i tvivl og er du helt ny indenfor denne verden, så start stille og roligt ud i det små. Her kunne nogle af vores starter kits/startpakker måske være en mulighed.

Philips Hue starter kits finder du her

Dernæst bør du overveje, hvor du vil sætte dine smarte lyskilder op, og hvordan det kan give mening for dig, din hverdag og dit hjem. Sagt med andre ord: dine personlige behov. Hvis du har en klar idé om dette, er det meget nemmere for dig at vurdere hvilke pærer, du skal have, hvor mange du skal bruge samt om det mest værdifulde for dig er at købe enkelte pærer, lamper, Lightstrips osv.

Hvornår skal jeg bruge en Bridge?

Det første du skal sørge for at investere i, hvis du beslutter dig for, at integrere Philips Hue i hjemmet - og ønsker at udnytte alle funktionerne, som systemer byder på - det er en Bridge. Der findes et hav af forskellige startsæts, hvor der ofte følger en Bridge med, og ellers kan den købes separat.

Man kan betegne en Bridge som systemets hjerne idet den via ZigBee-teknologien forbinder alle enheder, og det er denne teknologi, der går gennem Bridgen. Bridgen kobles direkte på dit WiFi via din internet router. Dermed sørger Bridgen for, at alle dine Hue enheder får forbindelse til dit internet, og du dermed kan finde dem inde i Philips Hue Appen. Når Bridgen tilføjes bliver det indbyggede ZigBee-netværk aktiveret automatisk. Herefter skal du blot downloade Hue-appen, hvor du efterfølgende finder din Bridge inde i appen. Først og fremmest er det relevant at understrege, at det ikke er et krav at tilkøbe en Bridge, for at benytte Hue systemet. Du kan sagtens styre og betjene dit lys uden en bridge, da alle nye lyskilder fra Hue har indbygget Bluetooth-teknologi. Hvis du fravælger en bridge, så skal du i stedet hente appen Philips Hue Bluetooth, hvor du så i stedet styrer lyskilderne fra. Philips Hue Bluetooh appen kan dog kun have op til 10 enheder, og understøtter ikke rutiner, automatisering mm.

Så hvorfor er det nu lige, at det så giver mening, at købe en Bridge? Det du helt konkret får ud af at tilkøbe en bridge til dit Hue system er, at du får det fulde udbytte af dit smarte belysningssystem. Det er via bridgen, at du har mulighed for at opsætte personlige rutiner og regler. Derudover er det også via bridgen, at du får mulighed for at styre din belysning uden for hjemmet. Disse muligheder har du kun hvis du har en Bridge, hvorimod du uden en Bridge stadig godt kan tænde, slukke, dæmpe, skifte farvetemperatur osv., når du befinder dig inden for hjemmets fire vægge.

Bridge image

Mulige funktioner med en Philips Hue Bridge

 • Bruger appen "Philips Hue"
 • Kan tilslutte og styre op til 50 Hue enheder pr. Bridge (i alle de rum du ønsker)
 • Tænde/slukke lyset, dæmpe/øge lysstyrken og justere farvetemperatur på lyset
 • Justere standard scener og tilføje personlige scener
 • Tilslutte alle typer af Hue-tilbehør og Friends-of-Hue tilbehør
 • Indstille lyset efter tid og Geofencing
 • Tilslut Color lyskilder/lamper til Philips Hue Sync
 • Styre dit lys når du ikke er hjemme
 • Tilslut 3. parts produkter Smart Home-produkter

 • Du finder en Philips Hue Bridge her

  1. Philips Hue Bridge 2.1
   Philips Hue Bridge 2.1
   Rating:
   0%
   Normalpris: 361 kr 359 kr

  Hvordan styrer jeg lyset uden for hjemmet med Philips Hue?

  Hvis du ønsker at gøre brug af at kunne styre dit lys, når du ikke er hjemme, så er det for det første vigtigt, at du som tidligere nævnt er udstyret med en Hue Bridge, ellers har du ikke adgang til denne funktion. Du skal sørge for at oprette en Philips Hue profil, som er den, der giver adgang til betjening af lyset uden for hjemmet. Det gør du således:

 • Åben Hue app
 • Klik på “Settings”
 • Gå videre til “Out Of Home Control”
 • Du kan nu trykke på “Opret din profil”
 • Hvor mange enheder og tilbehør kan jeg have på min Bridge?

  Du kan have helt op til ca. 200 regler tilkoblet din Hue Bridge. Det er forskelligt, hvor mange regler det forskellige tilbehør optager af plads. Som udgangspunkt kan du regne nogenlunde med, at en Dimmer Switch optager ca. 20 regler, en Motions Sensor vil optage omkring 8, og en Tap optager omkring 4 regler.

  Derudover kan du som nævnt ovenfor regne med at have plads til ca. 50 lyskilder pr. Bridge. Her gælder det både pærer og lamper. Faktisk er det testet, at én Bridge godt kan fungere med helt op til 64 enheder, men dette er ikke anbefalet af Philips, da det kan have en negativ indflydelse på systemets performance. Derfor anbefaler vi aldrig mere end maks 50 enheder pr. Bridge.

  Hvis du sætter dit Philips Hue tilbehør op via Apple Home App fremfor i Hue appen, kan du regne med at have plads til mere end de 200 regler.

  Nyeste Philips hue tilbehør

  Hvornår skal jeg bruge en Dimmer Switch eller en Motion Sensor?

  Først vil vi lige forklare, hvad en Dimmer Switch samt Motion Sensor er samt hvornår det giver mening at vælge det ene frem for det andet - eller måske begge dele, hvis det er relevant for dig. En Dimmer Switch skal betragtes som en udvidet, trådløs kontakt til dine Philips Hue lyskilder. Du kan vælge at hænge den op på væggen ligesom en almindelig kontakt, eller du kan vælge at bruge den som en trådløs fjernbetjening, som du kan tage med dig rundt. Den giver dig mulighed for at tænde og slukke lyset samt dæmpe eller øge lysstyrken. Derudover kan du skifte mellem 4 pre-definerede scener.

  Læs mere om Philips Hue Dimmer Switch
  Dimming Switch

  En Dimmer Switch kan styre op til 10 Hue-lyskilder som én enhed (uden Bridge). Det er altså ikke muligt at styre pærerne individuelt med den samme Switch. Hvis du har en Bridge er der ingen grænser. Du kan eksempelvis sætte din Dimmer Switch ved hoveddøren, som installeres til at slukke ALT dit lys, hvis du er den sidste, der forlader hjemmet.

  En Motion Sensor er en bevægelsessensor, og den fås både til indendørs- og udendørsbrug. Denne tænder lyset, så snart den opfanger et signal fra bevægelse. En motion sensor er batteridrevet og fuldstændig trådløs, og kan placeres alle steder i dit hjem, hvor det giver mening. Indendørsversionen har en rækkevidde på 5 meter, mens outdoor Motion Sensoren har en rækkevidde på hele 12 meter.

  Med Hue’s outdoor motion sensor, kan du tænde og slukke dine udendørs lamper automatisk via et bevægelsessignal. Den er optimeret til udendørsbrug, og kan dermed modstå alle vejrforhold. Desuden har den en integreret skumringssensor, kan du via Hue appen angive, hvorvidt lyset skal tænde, når bevægelse registreres samt når det begynder at blive mørkt udenfor.

  1. Philips Hue Dimming Switch V2
   Philips Hue Dimmer Switch V2
   Rating:
   0%
   Normalpris: 150 kr 135 kr
  2. Philips Hue Udendørs Motion Sensor
   Philips Hue Udendørs Motion Sensor
   Rating:
   0%
   Normalpris: 360 kr 359 kr
  3. Philips Hue Motion Sensor med gratis fragt
   Philips Hue Motion Sensor
   Rating:
   0%
   269 kr

  Kan jeg bruge to Dimmer Switches til én lampe eller pære?

  Ja, det er muligt at have to Dimmer Switches til én lampe eller pære. Dette gøres på følgende måde:

 • Dan par med en ny Dimmer Switch
 • Kontroller den Dimmer Switch, der allerede er forbundet
 • Ta’ den Dimmer Switch, som du også gerne vil parre til samme lyskilde/lampe
 • Træk plastikstykket ud eller nulstil lysdæmperen
 • Tryk på begge “ON” knapper på samme tid og hold dem inde til begge Dimmer Switches lyser grønne
 • Nu kan du parre den nye Dimmer Switch med den valgte lampe/lyskilde
 • Gentag for hver lyskilde/lampe, du ønsker tilføjet til den ekstra Dimmer Switch
 • Vælg om du vil styre en bestemt gruppe eller alle lys sammen
 • Du er nu færdig, og har to Dimmer Switches tilkoblet samme lyskilde(r)/lampe(r).
 • Kan jeg bruge en almindelig dæmper sammen med Philips Hue?

  Du kan ikke koble almindelige kontaktdæmpere til Philips Hue da dette potentielt kan ødelægge dine Philips Hue lyskilder. Derfor anbefales det altid at købe en dæmper, der er beregnet til Philips Hue systemet.

  Du kan finde alt Hue tilbehør her

  Hvornår skal jeg vælge Bluetooth-teknologien?

  Alle nye Philips Hue lyskilder har i dag indbygget Bluetooth-teknologi. Bluetooth-teknologien er inkorporeret i pærerne for at gøre det nemmere og mere overskueligt for nye Hue-brugere at komme godt i gang. Ved at kontrollere Hue via Bluetooth uden at have en Bridge, skal du hente appen Philips Hue Bluetooth og efterfølgende finde dine lyskilder, Smart Plug og lamper deri.

  Bluetooth

  Indbygget Bluetooth-teknologi

  Den sidste nye opdatering og udvikling af Philips Hues pærer er den indbyggede Bluetooth-teknologi. Hvis du spørger os, er Bluetooth-teknologien sat i pærerne for at gøre det nemmere og mere overskueligt for ikke-Hue-brugere, at komme i gang. Ved at kontrollere Hue via Bluetooth skal du hente appen Philips Hue Bluetooth og efterfølgende finde dine lyskilder, Smart Plug og lamper deri.

  Mulige funktioner med Philips Hue Bluetooth:

 • Bruger appen "Philips Hue Bluetooth"
 • Der kan tilsluttes 10 pærer (i det samme rum)
 • Tænde/slukke lyset, dæmpe/øge lysstyrken og justere farven på lyset
 • Begrænset justering af scener
 • Tilslutning af Smart Plug (Som det eneste tilbehør)
 • Bluetooth-funktionen kan være rigtig nyttigt til dig, der har børn, og som ønsker at begrænse børnenes kontrol af lyset til de lyskilder, som f.eks. er monteret på børneværelset. Med appen Philips Hue Bluetooth kan du sørge for at dine børn kun kan betjene lyset på deres egne værelser.

  Skal jeg vælge White, White Ambiance eller Color?

  Philips Hue er meget kendte for deres farvede pærer, hvor du har mulighed for at skifte mellem 16 millioner farver. Men der findes intet mindre end tre forskellige Hue typer/varianter som du bør forholde dig til inden du går ud og køber. Nemlig om du skal have Philips Hue White, White Ambiance eller White And Color Ambiance. Her er nedenfor et kort overblik over hvad de forskellige pærer kan.

  White - Klassisk hvidt lys i en varm tone

  White lyser i det traditionelle varme, hvide lys, som du normalvis kender fra almindelige pærer. Du har mulighed for trådløs dæmpning enten via appen eller f.eks. Dimmer Switch. White pæren er ideel at bruge, hvis ikke du har et behov for at skulle ændre i farvetemperaturen (Kelvin) altså lysets tone.

  For nogle kan White pærer være et fint sted at starte, da det er den billigste af de tre typer, og dermed mere overskuelig at komme i gang med, hvis man ser økonomisk på det.

  White er det mest basale du kan vælge, når det kommer til at vælge en pære, der blot lyser i en varm, hvid tone. Få et kort overblik over White her:

  white
  White
  • Justering af lysstyrken: Ja
  • Farvetemperatur: 2700K
  • Lumen: 806lm (E27)
  • Sokkeltyper: GU10, E27 og E14

  Nyeste Hue white GU10 pærer

  White Ambiance - Skift mellem varmt og køligt hvidt lys

  White Ambiance kan lyse i alle hvide nuancer, du kan komme i tanke om. Dette er lige fra det kølig, hvide lys til et ekstra varmt hvidt lys, og kan ligesom White dæmpes op og ned i styrke. Den er perfekt, hvis du har brug for lys, der øger din koncentration, eller når du vil have en ekstra hyggelig stemning foran TV’et om aftenen.

  White Ambiance er til dig, som gerne vil have lidt mere ud af dit lys med den unikke mulighed for at ændre på tonen af den hvide farve. Du får mulighed for at udnytte alle de hvide nuancer lys til forskellige formål i løbet af dagen. Vidste du f.eks. at et hvidt lys er bedst, når du skal koncentrere dig om f.eks. arbejde eller hvis du skal holde energien oppe? Modsat er det varme lys perfekt til at få os til at slappe af samt opnå en hyggelig stemning. White Ambiance er oplagt som belysning ved f.eks. spisebordet, i køkkenet, i stuen eller i soveværelset.

  white ambiance
  White Ambiance
  • Justering af lysstyrken: Ja
  • Farvetemperatur: 2200-6500K
  • Lumen: 806lm (E27)
  • Sokkeltyper:GU10, E27 og E14

  Nyeste Hue white ambiance E14 pærer
  1. Philips Hue White Ambiance LED pære - E14 Krone - 2-pak
   Philips Hue White Ambiance LED pære - E14 Krone - 2-pak
   Rating:
   0%
   Normalpris: 385 kr 359 kr
  2. Philips Hue White Ambiance LED pære - E14 Krone
   Philips Hue White Ambiance LED pære - E14 Krone
   Rating:
   0%
   Normalpris: 250 kr 215 kr
  3. E14 - Philips Hue Ambiance - LED Filament Candle
   SOMMERUDSALG - E14 - Philips Hue Ambiance - LED Filament Candle
   Rating:
   0%
   Normalpris: 305 kr 271 kr

  White and Color Ambiance - Hvidt og farvet lys i én

  Med White Color Ambiance kan du udnytte alle de fede muligheder for smart belysning, som Philips Hue byder på! Du kan skifte mellem alle nuancer af hvidt lys, og derudover også vælge imellem mere end 16 mio. forskellige farver! White and Color Ambiance er perfekt til at skabe enhver stemning både inde som ude samt til hverdag og fest!

  Color pæren skal ikke ses som en teenage-pære, der lyser med farvet diskolys. Du skal i stedet tænke i stemninger. Med farvet lys kan du skabe lys, hygge og stemning lige som du ønsker, og med blot ét tryk tilbage til hverdags lyset.

  Der er med White and Color Ambiance ingen begrænsninger i valg af farver på lyset, og du får selvfølgelig stadig alle de hvide nuancer fra White Ambiance med også. Skift lynhurtigt fra arbejdslys, til hyggelys og videre til stemningsfuldt farvet lys.

  white and color ambiance
  White and Color Ambiance
  • Justering af lysstyrken: Ja
  • Farvetemperatur: 2000-6500K + 16 millioner farver
  • Lumen: 806lm (E27)
  • Sokkeltyper: GU10, E27 og E14


  Se alle Philips Hue pærer her

  Nyeste Philips hue White color Ambiance E27 pærer
  1. E27 - Philips Hue LG Dekoration - Ellipse - Color
   E27 - Philips Hue LG Dekoration - Ellipse - Color
   Rating:
   0%
   Normalpris: 618 kr 511 kr
  2. E27 - Philips Hue Color 1600LM LED pære
   E27 - Philips Hue Color 1600LM LED pære
   Rating:
   0%
   Normalpris: 505 kr 479 kr
  3. E27 - Philips Hue Color and White Ambiance 1100lm LED pære
   E27 - Philips Hue Color and White Ambiance 1100lm LED pære
   Rating:
   0%
   Normalpris: 414 kr 391 kr


  Philips Hue Guide

  Philips Hue Lamper

  Der findes mere end 100 forskellige lamper fra Philips Hue og de har alle et unikt og elegant design. Alle lamperne leveres med lyskilde, hvor lyskilden enten er integreret (og lyskilden dermed ikke kan udskiftes) eller følger med løst i pakken. Afhængigt af hvilken serie du forelsker dig i, er lyskilden enten White, White Ambiance eller White And Color Ambiance.

  Blandt de mange lamper finder du bl.a. pendler, plafonder, gulvlamper og væglamper til både soveværelset, stuen, køkkenet og entréen. I Adore-serien er en serie, der består af lamper til badeværelset. Adore-serien er IP44 godkendt og således perfekte til installation på badeværelset.

  Philips Hue lampe nyheder
  1. Philips Hue Aurelle LED Panel - Sort - Rund - Ø39.5cm
   Philips Hue Aurelle LED Panel - Sort - Rund - Ø39.5cm
   Rating:
   0%
   Normalpris: 1.119 kr 1.079 kr
  2. Philips Hue Aurelle LED Panel - Sort - 30x30cm
   Philips Hue Aurelle LED Panel - Sort - 30x30cm
   Rating:
   0%
   Normalpris: 1.045 kr 1.023 kr
  3. Philips Hue Aurelle LED Panel - Sort - 30x120cm
   Philips Hue Aurelle LED Panel - Sort - 30x120cm
   Rating:
   0%
   Normalpris: 1.470 kr 1.439 kr
  4. Philips Hue Aurelle LED Panel - Sort - 60x60cm
   Philips Hue Aurelle LED Panel - Sort - 60x60cm
   Rating:
   0%
   Normalpris: 1.541 kr 1.439 kr

  outdoor

  Philips Hue Outdoor

  Philips Hue Outdoor består af væglamper, bedlamper, Lightstrips samt tilbehør som Outdoor Motion Sensor, som alle er designet til udendørsbrug. Ligesom indendørslamperne, leveres outdoor produkterne med enten et integreret White, White Ambiance eller White And Color Ambiance LED-modul eller -lyskilde. Outdoor lamperne er IP44 eller IP65 godkendte og kan selvfølgelig udstå det danske vejr uden problemer.

  De fleste Outdoor lamper er produceret med 220V-240V, hvilket betyder, at der der skal en certificeret elektriker til at installere og montere lamperne. De lamper der ikke er 230V er 24V (lavvolt) må du derfor gerne montere på egen hånd.

  Hvad skal du være opmærksom på ved lamper, der er lavvolt?

  Når det kommer til lavvoltlamper leveres de først og fremmest med en strømforsyning. Der kan max tilsluttes 5 enheder pr. strømforsyning, dog med undtagelse af lightstrippen. De er nemmere at montere, og monteres enten ved at lægge dem i bedet eller via det medfølgende spyd.

  Nyheder Philips hue outdoor lamper
  1. Philips Hue Festavia GEN2 - Color - 500 LEDs - 40 meter
   Philips Hue Festavia GEN2 - Color - 500 LEDs - 40 meter
   Rating:
   0%
   Normalpris: 2.583 kr 2.159 kr
   Udsolgt
  2. Philips Hue Festavia GEN2 - Color - 250 LEDs - 20 meter
   Philips Hue Festavia GEN2 - Color - 250 LEDs - 20 meter
   Rating:
   0%
   Normalpris: 1.600 kr 1.319 kr
  3. Philips Hue Resonate Væglampe - Downlight - Sort
   Philips Hue Resonate Væglampe - Downlight - Sort
   Rating:
   0%
   Normalpris: 788 kr 719 kr
  4. Philips Hue Go Portable Bordlampe - Sort
   Philips Hue Go Portable Bordlampe - Sort
   Rating:
   0%
   Normalpris: 1.129 kr 903 kr

  Er det muligt at bruge Philips Hue pærer i mine almindelige udendørslamper?

  Det korte svar er ja. Det kræver nemlig kun, at du bruger pærerne i en udendørslampe, der er IP godkendt til udendørsbrug eller en af Philips Hue’s egne udendørslamper, som du finder her.

  Lyskilderne fra Philips Hue kan tåle temperaturer helt ned til -10 grader og op til 40 grader. Dog skal det nævnes at color pærerne kun kan klare fra 0-40 grader. Men som udgangspunkt er tommelfingerreglen, at så længe din lampe er beregnet til udendørsbrug, så kan du bruge en Philips Hue lyskilde.

  Du finder alt Philips Hue Outdoor her

  Philips Hue LightStrip Plus

  Philips Hue Lightstrip Plus er et bøjeligt lysbånd, som lyser i samme farver som White And Ambiance Color-pærer. Når du tilføjer en Lightstrip til dit Philips Hue-setup, får du muligheden for at give belysningen en anden fleksibilitet og nogle andre muligheder end hvad du får med en almindelig LED pære. Du kan vælge mellem den almindelige lightstrip samt Gradient Lightstrip. Forskellen på den almindelige og Gradient versionen er, at du med Gradient kan styre de enkelte LED’er i båndet, og dermed lave f.eks. løbelys og båndet kan dermed lyse i flere forskellige farver på én gang. Det kan du ikke med den almindelige Lightstrip, hvor hele båndet skifter farve samtidig.

  lightstrip

  Hvis du ikke allerede er den lykkelige ejer af en Lightstrip, skal du starte med at investere i startsættet (Almindeligt startsæt finder du her mens du finder Gradient startsæt her her), hvor du får en strømforsyning, controller samt 2 meter bånd. Herefter kan du udvide Lightstrippen med extensions á én meter. Lightstrippen kan forlænges op til 10 m i alt. Hvis du vil udnytte alle mulighederne med en lightstrip, er det ligesom ved de øvrige Hue lyskilder vigtigt, at du tilkøber en Bridge.

  Hvis ikke længden kommer til at passe helt nøjagtigt, kan du sagtens klippe noget af længden på din lightstip, så den kommer til at passe, som det skal.

  Kan jeg bruge det afklippede stykke fra Philips Hue Lightstrip Plus?

  Hvis du har klippet noget af din Hue Lightstrip Plus af, for det den skulle passe i længden, kunne du måske godt tænke dig, at det afklippede stykke ikke bare går til spilde. Og så er spørgsmålet, kan du overhovedet bruge det afklippede stykke til noget som helst? Svaret er, at ja - det kan du faktisk godt. Det kræver dog noget tilbehør i form af nogle samlestykker, som du kan sætte på, og som kan sammensættes med enten en forlænger strip eller med et andet afklippet stykke, som du også har i overskud. Se vores Lightstrip kable-guide her.

  Fungerer Philips Hue Dimmer Switch med Philips Hue Lightstrip?

  Ja, du kan sagtens bruge en Dimmer Switch til at styre lyset på din Lightstrip med. Dog kan du kun anvende den til at styre de fire hvide nuancer med. Hvis du også har en Hue Bridge kan du skifte farverne via appen.

  Se alle vores Philips Hue Lightstrips her

  Hvad er Philips Hue Sync?

  Philips Hue Sync er en app til din PC eller Mac der opfanger alt det du ser, lytter til eller spiller på din computer. Baseret på dette skaber Hue Sync-appen en perfekt lysatmosfære. Ved hjælp af dit skærmbillede og appens intelligente farvealgoritme, synkroniseres din Philips Hue belysning med det, der sker på din skærm. Lytter du derimod til musik, afkoder Philips Hue Sync sangens type og beat, så der skabes en lysatmosfære, der svarer til musikken.

  Sådan bruger du Philips Hue Sync

 • Sørg for at dine lyskilder er tilsluttet din Bridge og at de er tændt
 • Opsæt en underholdningszone i Philips Hue-appen
 • Opsæt og brug Philips Hue Sync appen på din PC/Mac
 • Cast din computers indhold over på dit fjernsyn - evt. ved brug af en Google Chromecast)

 • sync

  Philips Hue og Smart Home Styringssystemer

  Når først du er kommet i gang med Philips Hue, er der ikke langt til køb af de næste Smart Home-produkter. Når du kommer dertil, kan du forbinde dine Hue-enheder til produkter, der understøttes af de Smart Home-styringssystemer, som understøtter Philips Hue.

  Hvilke platforme der understøtter af Philips Hue

 • Amazon Alexa
 • Google Assistant
 • Apple HomeKit (via en Philips Hue Bridge)

 • Du kan læse meget mere omkring smart home apps og platforme her.

  Hvad hvis jeg har en lampe, der ikke passer med Philips Hue pærer - kan det fikses?

  Det kan det uden problemer. Løsningen er at købe en ZigBee lysdæmper, og på denne måde kan du via ZigBee-teknologien gøre dine almindelige lyskilder intelligente og kompatible med dit Philips Hue system. Du kan købe en ZigBee lysdæmper her.

  Se vores store udvalg af Philips Hue

  Fået smag for mere? Eller vil du bare gerne se det store udvalg vi har af Philips Hue? Så kan du finde alle vores pærer, lamper, Lightstrips og tilbehør her, mens du finder alle Philips Hues nyheder her.

  Spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål, vil du gerne have råd og vejledning til, hvordan Philips Hue kan passe ind i dit hjem, eller vil du bare gerne høre om vores erfaringer med smart belysning? Så er du velkommen til at kontakte os på [email protected], på vores live chat eller på telefonnummeret 20156000.

  styringssystemer