Dyberg Larsen

Dyberg Larsen - dansk designet belysning til enhver stil

Dyberg Larsen er et dansk belysningsbrand grundlagt af Thomas Dyberg-Larsen i 2016. Brandet designer og fremstiller et bredt udvalg af belysning til både indendørs og udendørs brug. Med konstant fokus på tidens tendenser udvikler Dyberg Larsen lamper til både den klassiske nordiske indretning og til rum, der vil lidt mere.

Hos Dyberg Larsen kan du finde et omfattende sortiment af lamper, der passer til danske og internationale hjem, og som sælges til overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan finde alt fra bordlamper, gulvlamper, pendler, væglamper, standerlamper, loftlamper til udendørslamper og solcellelamper.

Dyberg Larsen har omtanke og respekt for miljøet og sørger for at optimere og tilpasse emballagen løbende med øje for at skåne miljøet mest muligt.

Blandt Dyberg Larsens populære produkter er DL20, DL31, 4 in one lampe, Pineapple, Cale gulvlampe, Futura, Stockholm gulvlampe, Haipot og Como. Du kan finde både DL20 og DL31 i forskellige varianter, inklusiv opal.

Besøg LEDpaerer.dk og se vores udvalg af Dyberg Larsen lamper til enhver stil og smag. Vi tilbyder også løbende tilbud på udvalgte lamper fra Dyberg Larsen.

Stigende orden

Varer 1-32 af 210

Page
pr. side
 1. F
 2. G
 3. E
 4. E
 5. F
 6. E
 7. G
 8. G
 9. F
 10. E
 11. E
Stigende orden

Varer 1-32 af 210

Page
pr. side