Book din personlige rådgivning i vores showroom

Vi byder dig varmt velkommen til at besøge vores showroom, hvor du kan finde inspiration og få professionel vejledning til dine smarthome- og lysløsninger.

Click and Collect

Bemærk at vores showroom primært opererer som et click and collect-udsalgssted, hvor du nemt og hurtigt kan afhente dine onlinekøb.

Personlig rådgivning

For at sikre, at du får den bedste vejledning og kan få svar på alle dine spørgsmål, tilbyder vi nu også muligheden for at booke en tid til personlig rådgivning i showroomet.

Mød vores eksperter

 Vores eksperter i lys og smarthome står klar til at hjælpe dig med at træffe de bedste valg, hvad end det angår valg af lamper, lyskilder eller andet udstyr til dit hjem.

Click and Collect

Bemærk at vores showroom primært opererer som et click and collect-udsalgssted, hvor du nemt og hurtigt kan afhente dine onlinekøb. Her kan man booke tid for at få hjælp, hvis man ønsker mere hjælp end blot afhentning af pakke.

Tidsramme

Hver rådgivningssession varer 1,5 time, hvilket giver dig god tid til at drøfte dine ideer og behov med vores eksperter.

Booking

Ønsker du at benytte dig af denne service, bedes du booke en tid herunder. Vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere dine idéer og skabe det perfekte hjem