Halo Design

Halo Design - Danske kvalitetslamper til hjemmet

Halo Design er en dansk producent af nordisk inspirerede lamper i høj kvalitet. Funktionalitet og innovation er i fokus, når Halo Design skaber deres løsninger til belysning af hjemmet. Her på LEDpaerer.dk finder du et bredt udvalg af Halo Design lamper, som kan være med til at skabe den helt rigtige stemning i dit hjem.

Blandt vores udvalg finder du Halo Design pendler, bordlamper, loftlamper, væglamper og gulvlamper i mange forskellige designs og farver. Halo Design Atom pendlen er et populært valg, som kan give en moderne og stilfuld touch til dit hjem. Hvis du er på udkig efter en Halo Design bordlampe, kan du vælge mellem flere varianter, herunder den elegante bordlampe i sort eller hvid.

Halo Design er kendt for deres fokus på kvalitet og originalitet, og det ses tydeligt i deres produkter. Halo Tech Design pendlen er et eksempel på deres innovative tilgang til design, mens Halo Design Twist bordlampen og Halo Design Ultra loftlampen er gode eksempler på deres funktionelle tilgang.

Udover at tilbyde en lang række Halo Design lamper, kan du også finde Halo Design pærer og tilbehør på vores side. Halo Design Klar pæren er en populær model, som kan give en klar og naturlig belysning i dit hjem.

Halo Design Studio er stedet, hvor de kreative tanker bliver omsat til virkelighed. Her arbejder Halo Designs designere på at skabe nye og spændende løsninger til belysning af hjemmet.

Så uanset om du er på udkig efter en Halo Design lampe til at skabe hygge i hjemmet, eller en Halo Tech Design pendel til at tilføje et moderne touch, så finder du det hele her på LEDpaerer.dk.

Stigende orden

Varer 1-32 af 630

Page
pr. side
 1. G A F Produktdatablad
 2. G A E Produktdatablad
 3. G A F Produktdatablad
 4. G A A Produktdatablad
  Halo Design - Colors Globe - Hvid - Ø12,5cm
  Rating:
  0%
  202 kr
 5. G A G Produktdatablad
 6. G A G Produktdatablad
 7. Halo Design - Track - Camp Spot - Hvid
  Rating:
  0%
  244 kr
 8. G A F Produktdatablad
 9. Halo Design - Object Pendel - Sort Ø16cm
  Rating:
  0%
  265 kr
 10. Halo Design - Track - Fair Spot- Hvid
  Rating:
  0%
  285 kr
 11. Halo Design - Colors Globe - Hygge
  Rating:
  0%
  243 kr
 12. JANUAR UDSALG - Halo Design - Stofledning - Sort/hvid
  -72%
  JANUAR UDSALG - Halo Design - Stofledning - Sort/hvid
  Rating:
  0%
  Normalpris: 49 kr 14 kr
 13. G A F Produktdatablad
 14. G A F Produktdatablad
 15. G A F Produktdatablad
Stigende orden

Varer 1-32 af 630

Page
pr. side