Twinkly Indendørs

Twinkly indendørs

Twinkly er et kæmpe univers af smuk stemningsbelysning, der kan skabe den perfekte atmosfære i dit hjem eller til enhver festlig lejlighed. Uanset om du søger en flot lyskæde til juletræet eller lyseffekter til sommerfesten, så har Twinkly helt sikkert det, du søger.

Med Twinklys produkter kan du styre lyset direkte fra din smartphone via Twinklys app. Du kan vælge mellem forudindstillede lysscener, eller du kan selv sammensætte og indstille lyseffekter og lysopsætninger efter behov og ønsker.

Twinkly har et stort udvalg af produkter, herunder Twinkly Strings, Twinkly Squares, Twinkly Festoon, Twinkly Flex, Twinkly Curtain, Twinkly Cluster, Twinkly Dots, Twinkly Icicle, Twinkly Light Tree, Twinkly Line og Twinkly Tree. Derudover er der Twinkly Gold Edition, som er en særlig luksuriøs serie.

Twinkly produkter fås i forskellige størrelser og varianter, som Twinkly 400, Twinkly 600, Twinkly 250 og Twinkly 100. Der er også Twinkly Strings 400, Twinkly Strings 600 og Twinkly Strings 250, som er perfekte til indendørs og udendørs belysning. Twinkly LED-strips og Twinkly Music Dongle er også tilgængelige for at skabe fantastiske lyseffekter.

Twinkly er en perfekt måde at dekorere juletræet på, med Twinkly Juletræ 230 og Twinkly Julelys. Der er også Twinkly Krans og Twinkly Pre-lit, der kan skabe en unik julestemning i dit hjem.

Så uanset hvad dit behov er, kan du med Twinkly skabe den helt rigtige stemning og atmosfære. Køb dine Twinkly produkter i dag og oplev det fantastiske univers af smuk stemningsbelysning. Tjek også vores Twinkly tilbud og Twinkly Squares Starter Kit for at komme i gang med at skabe din helt egen lyseffekt.

Mangler du stadig inspiration til din julebelysning? Bliv inspireret med vores store Julebelysningsguide ved at klikke her .

Stigende orden

12 varer

pr. side
 1. Twinkly Strings Lyskæde - Farvet lys
  Rating:
  0%
  1.380 kr
 2. Twinkly Strings Lyskæde - Speciel Edition - RGBW
  -19%
 3. OUTLET - Twinkly Music Dongle USB
  -8%
  OUTLET - Twinkly Music Dongle USB
  Rating:
  0%
  Normalpris: 193 kr 178 kr
 4. SOMMERUDSALG - Twinkly Flex - 2 meter
  -8%
  SOMMERUDSALG - Twinkly Flex - 2 meter
  Rating:
  0%
  Normalpris: 584 kr 539 kr
 5. SOMMERUDSALG - Twinkly Strings Lyskæde - Gold Edition - AWW - 32 meter - 400 LED
  -2%
 6. OUTLET - Twinkly Dots Lyskæde - Farvet Lys - 10m - 200 Lys
  -3%
  OUTLET - Twinkly Dots Lyskæde - Farvet Lys - 10m - 200 Lys
  Rating:
  0%
  Normalpris: 700 kr 682 kr
 7. FORÅRSUDSALG - Twinkly Festoon Lyskæde - Tunable white - 10m
  -25%
  FORÅRSUDSALG - Twinkly Festoon Lyskæde - Tunable white - 10m
  Rating:
  0%
  Normalpris: 979 kr 736 kr
Stigende orden

12 varer

pr. side