5 lysende gaveidéer til manden eller kvinden, der elsker smart home-produkter

Leder du efter en gave til manden eller kvinden, der går op i indretning, og som interesserer sig for belysning med Smart Home-produkter?

Så er du kommet det helt rette sted. Hos LEDpaerer.dk ved vi en masse om, hvordan du får den helt rigtige belysning i dit hjem – også hvis han eller hun har forelsket sig i Smart Home-belysning. Vi har lavet en gaveguide til ham eller hende, der kan lide at forny hjemmet, og som sætter pris på kvalitet.

Se vores guide her, og find lige den gave, du leder efter.

1. WiZ Smart Belysning – fra 74 kr.

Giv den perfekte gave til at skabe hygge i hjemmet med de smarte typer af pærer fra WiZ som bl.a. kan betjenes fra smartphonen. Den mest basale af de tre typer pærer er den intelligente WiZ White LED pære som kan justeres i lysstyrken og som giver et dejligt varmt hvidt lys. WiZ Tunable White kan ligeledes justeres i lysstyrken, men derudover kan den også lyse i forskellige hvide nuancer. Den tredje smarte pære er WiZ’ Color & Tunable White LED pære, som kan lyse et utal af forskellige farver, den kan justeres i lysstyrken og i farvetemperaturen.

Se WiZ Smart belysning her


2. Philips Hue Smart Plug - 269 kr.

Der skal ikke meget til for at komme i gang med at gøre hjemmets belysning intelligent. Med Philips Hue Smart Plug med Bluetooth-teknologi kan du styre lyset i den lampe, den er koblet til, via stemmen eller Philips Hue-appen. Og det behøver ikke være en Philips Hue-pære, der er i lampen. Ved at kombinere den med Philips Hue Bridge er der endnu flere muligheder.

Læs mere om Philips Hue Smart Plug her


3. UMAGE Clava Dine Pendel i børstet messing - 2299 kr.

Man behøver ikke at gå på kompromis med det lækre design for at skabe lidt fornyelse i sit hjem. Det er lampen Umage Clava Dine Pendel et rigtig fint bevis på. Glæd et familiemedlem eller en ven med denne flotte lampe i børstet messing, som er en vores absolutte best sellers når det vedrører designerlamper. Spice eventuelt gaven op med et pendelophæng samt en E27 Philips SceneSwitch LED-pære eller et Philips Hue Ambiance GU10 spot. Her giver du en gave, der passer ind i ethvert hjem.

Se vores bundle med UMAGE Clava Dine Pendel i messing her


4. Philips Hue Lightstrip 2 meter startsæt - 699 kr.

Med et 2 meter Lightstrip startsæt fra Philips Hue kan du give en farverig gave til manden eller kvinden, der ønsker flot belysning ved krævende steder. Philips Hue Lightstrip er et smart og intelligent LED-bånd forbundet til din Philips Hue Bridge eller direkte over Bluetooth. Lysbåndet kan gengive 16 millioner farver og kan forlænges med op til 10 meter ved hjælp af 1 meter forlængere, så du kan dække længere overflader. Gennem Hue-appen kan du lave flotte animationer, som kan skabe et helt unikt farvespil i hjemmet f.eks. til at give lys langs paneler eller på hylder.

Se alle vores Philips Hue Lightstrips her


5. Philips Hue Gaming Bundle – fra 1199 kr.

I samme genre er Philips Hue Gaming Bundle en oplagt gaveidé. Det fungerer ved, at man monterer en to meter lang LightStrip og lamper bag en PC-skærm eller TV-skærm, og så tilpasser lyset sig til det, man ser på skærmen. Det giver en helt ny måde at opleve spil og film på, fordi det giver en ekstra dybde til det, man ser på skærmen. Med gaven her får manden eller kvinden alt det, han eller hun skal bruge for at komme i gang.

Se Philips Hues Gaming bundle her


Vi håber, du er blevet inspireret til gaver til ham eller hende, der gerne vil forny hjemmet med LED-belysning og Smart Home-produkter. Uanset hvilken gave du vælger, så vil alle vores muligheder her være den perfekte gave. Vil du vide mere om de forskellige produkter, kan du læse meget mere her på LEDpaerer.dk.