Om LEDpaerer.dk


Hos LEDpaerer.dk er vores vigtigste opgave at være danskernes foretrukne webshop, når det kommer til alt indenfor led-lys, lamper og belysning generelt. Vi er tekniske nørder, der elsker at dykke helt ned i detaljerne. Du kan altid ringe til os, når det kommer til alt fra valg af lampe til hvilken pære vi vil anbefale over spisebordet. Vi kan hjælpe dig med hvor kraftigt et spot bør være, hvis det skal sidde over køkkenbordet, eller hvad der skal til, hvis du ønsker hjælp til at komme godt i gang med smart home belysning. Vi er nemlig godt klar over, at det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilken type belysning der passer til dig, dit hjem, din familie og din hverdag. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Vi elsker at rådgive og vejlede vores kunder det bedste, vi har lært!

Hos LEDpaerer.dk er vi stolte forhandlere af kvalitetsbrands som bl.a. Philips, Philips Hue, LEDVANCE SMART+, UMAGE, Halo Design, WiZ, HiluX og mange flere.

Hvem møder du hos LEDpaerer.dk?


At sige vi er en flok nørder, der bruger meget af vores tid på at lære, og holde os opdateret omkring, hvad der sker inden for belysning er måske lidt kliché. Det lyder faktisk mest af alt, som noget vi skal sige - men ikke desto mindre, så er det altså sandheden i vores tilfælde. Vi arbejder hver dag på at blive de bedste og klogeste inden for belysning, så vi kan give vores kunder den bedst mulige service og oplevelse, når de besøger vores hjemmeside.

Holdet bag LEDpaerer.dk består af 9 passionerede mænd og kvinder. Stemmen du hører i telefonen, når du ringer til os, er vores kundeservicemedarbejder Camilla, som også sidder klar til at besvare alle kundehenvendelser via chat og mail. På lageret har vi Anders B og Mads, som sørger for at plukke og pakke alle jeres ordrer, så de kan blive sendt afsted hurtigt muligt. Vi gør en dyd ud af at ekspedere alle ordrer indenfor ganske kort tid efter bestilling. På kontoret sidder Sara, som laver vores flotte grafik. Derudover har vi Mike siddende, som er vores tekniske specialist, da han er ansat som programmør. Det er Mike, der sørger for, at hjemmesiden fungerer, som den skal. I vores marketingafdeling har vi Louise og Anders E, der står for alt, der omhandler marketing. LEDpaerer.dk ejes af Anders Ø og Stefan, der udover det administrative også laver alt det andet, der nu hører med, når det kommer til driften i en webshop.

På LEDpaerer.dk går vi ikke nødvendigvis efter at være de billigste - vi vil nemlig meget hellere være de bedste! Både når det gælder viden og vidensdeling om hjemmesidens produkter, men bestemt også, når det kommer til at yde god kundeservice. Derfor kan du også - udover at kontakte os på vores live chat eller sende en mail, du kan sende en mail, også besøge os i vores showroom, som ligger i Højbjerg i nærheden af Aarhus. Ud over LEDpaerer.dk råder vi også over hjemmesiden Smart.dk som tilbyder smart home produkter.

Det praktiske