LEDVANCE SMART+ WiFi

LEDVANCE SMART+ WiFi

LEDVANCE SMART+ WiFi-sortimentet giver dig en bred vifte af intelligente belysningsløsninger. Her finder du alt fra LED-lyskilder og armaturer til fleksible bånd og plugs, der alle er lette at opsætte og styre via den intuitive SMART+ WiFi-app fra LEDVANCE.

Med LEDVANCE SMART+ WiFi kan du oprette forskellige lys-scener, tidsstyring og andre automatiseringer med få tryk på din smartphone. Og det bedste af det hele er, at du ikke behøver en gateway, da systemet kommunikerer direkte via din trådløse router.

Udover den enkle opsætning og brugervenlighed kan LEDVANCE SMART+ WiFi også integreres med smart home systemer som Google Assistant og Amazon Alexa. Dette giver dig mulighed for at styre dit lys med stemmekommandoer eller via andre enheder.

Hvis du har brug for at nulstille dine LEDVANCE SMART+ WiFi-produkter, er det også nemt og bekvemt. Og med muligheden for at tilføje en LEDVANCE SMART+ Plug med energimåler WiFi EU Hvid, kan du styre strømforbruget og samtidig have fuld kontrol over dit lys.

Kort sagt, LEDVANCE SMART+ WiFi er den perfekte belysningsløsning for alle, der ønsker intelligente og enkle løsninger til deres hjem. Prøv det i dag og oplev fremtidens belysningsteknologi!

Stigende orden

Varer 1-32 af 262

Page
pr. side
 1. LEDVANCE SMART+ WiFi - Color Floor Corner
  Rating:
  0%
  552 kr
 2. LEDVANCE SMART+ WiFi - GU10 Tunable Spot
  Rating:
  0%
  112 kr
 3. G A E Produktdatablad
 4. LEDVANCE SMART+ WiFi - RGBW Remote
  Rating:
  0%
  100 kr
 5. G A F Produktdatablad
 6. LEDVANCE SMART+ WiFi - E27 Color - 1055lm
  Rating:
  0%
  107 kr
 7. LEDVANCE SMART+ WiFi - GU10 Color Spot
  Rating:
  0%
  143 kr
 8. G A G Produktdatablad
Stigende orden

Varer 1-32 af 262

Page
pr. side