Zigbee

Zigbee - den intelligente løsning til dit smart home

Hvis du leder efter en enkel og pålidelig måde at gøre dit hjem mere intelligent, bør du overveje at investere i Zigbee produkter. Zigbee er en trådløs teknologi, som gør det muligt for forskellige enheder at kommunikere med hinanden og fungere som en samlet enhed.

Zigbee produkter inkluderer alt fra lysdæmpere, relæer, pærer og termostater til afbrydere, sensorer, røgalarmer og smart plugs. Med en Zigbee hub, kan du kontrollere og styre alle dine enheder fra én app. Og med Zigbee2mqtt, kan du endda bruge dine Zigbee-enheder med andre smart home systemer.

Philips Hue er et af de mest populære Zigbee-produkter, og giver dig mulighed for at skabe et imponerende lysmiljø i dit hjem med forskellige farver og dæmpninger. Zigbee-protokollen giver dig også mulighed for at tilføje ekstra lysstrimler, så du kan opnå en endnu mere imponerende effekt.

Hvis du leder efter mere traditionelle Zigbee-produkter, kan du overveje at investere i Zigbee-afbrydere fra Fuga eller LK, som gør det muligt for dig at tænde og slukke dine lys med et tryk på en knap, eller Zigbee-termostater og Zigbee-kontakter, som kan hjælpe dig med at holde dit hjem på en behagelig temperatur.

Uanset hvad dine behov er, kan Zigbee produkter hjælpe dig med at skabe et mere intelligent og effektivt hjem. Køb nu og oplev den enkelhed og bekvemmelighed, som kommer med at have et intelligent hjem.

Stigende orden

Varer 1-32 af 554

Page
pr. side
 1. F
  Philips Hue White LED spot - GU10 2-pak
  Rating:
  0%
  299 kr
 2. F
 3. F
 4. F
 5. F
 6. F
 7. F
 8. F
 9. F
 10. G
 11. G
 12. G
 13. G
 14. G
 15. G
 16. G
 17. G
 18. G
  Philips Hue Color LED spot - GU10 - 2-pak
  Rating:
  0%
  Normalpris: 829 kr 749 kr
 19. G
 20. G
 21. G
 22. G
 23. G
 24. G
Stigende orden

Varer 1-32 af 554

Page
pr. side