HI8

Forlæng levetiden på dine LED strips med LED Profil HI8 - Den perfekte løsning til stilfulde og moderne lysinstallationer.

LED Profil HI8 er en fantastisk løsning til at forlænge levetiden på dine LED strips samtidig med at give dine lysinstallationer et stilfuldt og moderne udseende. Denne anodiserede aluminiumsprofil fungerer ikke kun som en varmeafleder, men tilføjer også en æstetisk dimension til dine lys. Med muligheden for nem afkortning med en nedstryger er monteringen af denne LED profil en leg. For at beskytte din LED strip og give et blødere lys anbefales det at bruge cover C1, som passer perfekt til denne profil.

Vores LED profiler er ideelle til indbygning i møbler. De tilføjer en perfekt dekoration til kanterne af bordplader eller trin. Nogle versioner er også velegnede til brug i lofter eller gipsplader. De kan monteres ved hjælp af monteringsplader (ved at skrue) eller direkte (ved at skrue eller lime) på møbler, vægge eller sokler. Med deres miniaturestørrelse er de nemme at installere og forstyrrer ikke strukturen af møbler eller brædder.

Vores LED profiler er lavet af anodiseret aluminium i sølv eller sort, beklædt med hvid pulverlakering eller rå aluminium. De anodiserede versioner er ridsefaste og sikrer langvarig holdbarhed. Derudover tilbyder vi forskellige typer profiler, der giver mulighed for let diffusormontering, kurvemontering, diffuseret lysemission, parabolsk reflektor og lysende vinkelforbindelser.

Så hvis du ønsker at forbedre levetiden på dine LED strips og samtidig tilføje en stilfuld æstetik til dine lysinstallationer, så er LED Profil HI8 det perfekte valg for dig. Udforsk vores udvalg af LED profiler hos LEDpaerer.dk og oplev en enestående belysning i dit hjem eller kontor.

Stigende orden

11 varer

pr. side
 1. LED Profil HI8 - 1m - Anodiseret
  Rating:
  0%
  118 kr
 2. LED Profil HI8 - 2m - Anodiseret
  Rating:
  0%
  126 kr
 3. LED Profil HI8 - 3m - Anodiseret
  Rating:
  0%
  323 kr
 4. LED Profil HI8 - 4m - Anodiseret
  Rating:
  0%
  255 kr
 5. Endestykker til HI8 - Grå - 20 stk
  Rating:
  0%
  57 kr
 6. Endestykker til HI8 - Sølv - 20 stk
  Rating:
  0%
  82 kr
 7. Endestykker til HI8 - opal - 20 stk
  Rating:
  0%
  57 kr
Stigende orden

11 varer

pr. side