By Rydéns

By Rydéns - Smukke lamper i svensk kvalitet

By Rydéns er et svensk firma, der blev grundlagt i 1958 i Gnosjö og er i dag ejet af den samme familie, der startede virksomheden. Trods firmaets lange historie formår de stadig at skabe lamper med et moderne udtryk, og glaslamperne i Gross-serien er et godt eksempel på dette. Med smukke glaskugler i varierende størrelser er disse lamper et spektakulært syn, og den store pendel med 37 glaskugler kan endda give indtryk af en lysekrone.

By Rydéns har skabt lamper af høj kvalitet til priser, hvor alle kan være med. Bazar-lampeserien er et fremragende eksempel på dette. Lampen har et industrielt look, er lækker i kvaliteten og overraskende billig. Kvaliteten er i højsædet, og det ses tydeligt på alle deres lamper.

Det svenske firma skaber lamper, der ikke bare giver god belysning, men også skaber en stemning i det rum, de er i. Lamperne er perfekte til vores mange stilrene hjem, med det skandinaviske look med stramme linjer og minimalistiske tilgang til design. By Rydéns er gode til at give designet af deres lamper det ekstra pift, som skaber rummet, du er i.

Stigende orden

6 varer

pr. side
Stigende orden

6 varer

pr. side