-21%

Halo Design Bodø E27 Pendel Ø14 - Opal

EAN nr: 
5705639739899
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-497

Halo Designs Bodø pendel er fremstillet i 2-lags opal glas, Endnu et lækkert design udført af duoen Michael Waltersdorff og Emanuele Patton, hvor ideen var at få skabt balance mellem design og lysudbytte. Den matte overflade giver lampen et flot stilfuldt look, lyset spredes flot gennem glasset i en ensartet lysstrøm.

En elegant pendel til hjemmet, som tillige er velegnet i stort set alle hjemmets rum. Den medfølgende E27 fatning er elegant polstret med antique messing cylinderring som pænt skjuler selve fatningen og fokus kan holdes på det stilfulde design. Der er skabt harmoni således at "styrestangen" som er monteret overglasset ligeledes er udført i Antique messing. Kablet er naturligvis i tekstil med silikone kabel indvendig, sådan at ledningen altid holder jeg flot lige. Længden på kablet er med sin længde på 2,5 meter, med til at sikre at kunne dækker udover det almindelige behov.

Der kan sættes optil 60 watt lys i Bodø pendlen, mulighederne er dermed rigtig mange for at få skabt netop det behov man måtte have til den rette stemning. Bodø serien består af to størrelser henholdsvis Ø14 og den store på Ø20cm i diameter. Bodø lampen, der bevidst er enkle og reserverede – men med fokus på detaljer. Opal glassets bløde overflade og runde former giver en funktionel og effektiv lys refleksion.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Prismatch på alt
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
Normalpris: 1.099 kr 872 kr
Spar 21%
Lagerstatus: På vej til lager
Halo Design Bodø E27 Pendel Ø14 - Opal er tilgængelig i intervaller af 1