Halo Design - BUBBLES Pendel mini Ø 14cm G9 - Smoke

EAN nr: 
5705639742974
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-780

Overskrift: Halo Design Up.downlight 5 lite Antique – En Funktionel og Moderne Lysekrone

Halo Design præsenterer Up.downlight 5 lite Antique – en funktionel og moderne lysekrone, der byder på imponerende detaljer i form af fleksibilitet og et moderne design. Denne serie er designet af den erfarne designduo Michael Waltersdorff og Emanuele Patton, der med fokus på Halo Designs kerneværdier; høj kvalitet, æstetik og funktionalitet har formået at skabe en designserie, hvor dette kommer til udtryk. Serien UP-DOWN består af 2 farver sort eller Antique messing, som giver et resultat i en enestående kollektion af formbar belysning.

Med UP-DOWN kan man skabe mulighed for at berige boligen med masser af ro og varme. Med mulighed for at indstille og tilpasse designet let kan man skabe sit eget personlige udtryk. De forskellige former og udtryk kan både fungere som dekorative elementer i rummet, hvor der gives plads til de unikke muligheder, og samtidig transformeres til enkle og minimalistiske former - helt uden værktøj.

UP-DOWN er med E27 fatning og leveres med 2,5m tekstilkabel i sort. Den dekorative og funktionelle lysekrone henleder tankerne til det klassiske og herskabelige – tilført et moderne twist. Den klassiske form går perfekt hånd i hånd med materialevalget, der kun er med til at underbygge lysekronens udtryk. Lampen findes i messing og sort – den bløde messingfarve giver den et elegant og let udtryk, mens den sorte lysekrone har et mere råt look.

Uanset farve og materiale på lampen, kommer den med globepærer i LED, der er stærkt beslægtet med de gamle, klassiske glødepærer. Disse sørger for et blødt og behageligt lys, der er perfekt til den mørke tid, hvor lyset er med til at skabe en varm og hyggelig atmosfære indendørs. Up-down lampen er ideel, hvis man ønsker en smuk og moderne lampe, der skaber et personligt udtryk, uden at gå på kompromis med funktionaliteten. De justerbare arme kan indstille lyskilderne til at lyse både op og ned. Herved får man det maksimale ud af dem – uanset ønsker og behov.

UP-DOWN kan med brug af de rette lyskilder dæmpes i lyset, så der skabes en afdæmpet og hjemlig atmosfære såvel som et praktisk arbejdslys i ét og samme design. Med UP-DOWN kan du skabe et unikt look i din bolig – brug den som dekoration eller som arbejdslys - alt efter behov.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
835 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - BUBBLES Pendel mini Ø 14cm G9 - Smoke er tilgængelig i intervaller af 1