Halo Design - Hygge - Bordlampe - G9 - Sort

EAN nr: 
5705639744756
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-843

Hygge bordlampen fra Halo Design er en ny model, der er designet og tegnet af Michael Waltersdorff. Den er en videreudvikling af Batteri bordlampen, der blev en stor succes i forsommeren 2022. Hygge bordlampen har taget de fleste med storm med sit flotte design, stil, farver og funktionalitet.

Denne nye model er med fast strøm og integreret lysdæmper monteret på ledningen, hvilket gør den ideel til de rum i hjemmet, hvor man ønsker at kunne justere styrken til de forskellige stemninger. Lyset er en smuk gylden farve, som skabes ved reflektionen fra sin inderskærm i Antique messing. Yderskærmen er i sort "sand painting", som er modstandsdygtig mod ridser og slag.

Den smukke udskæring i toppen giver en behagelig dæmpet effekt med lyset, som lader en del af lyset folde sig ud derfra og skaber en god rolig belysning. Hygge bordlampen leveres med G9 sokkel, og her har man en masse muligheder for at få lige den styrke og mængde lys, man ønsker.

Hygge serien findes i mange varianter og farver, så der er noget for enhver smag og stil. Halo Design er kendt for at levere kvalitetsprodukter, der er både smukke og funktionelle, og Hygge bordlampen er ingen undtagelse.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
599 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Bordlampe - G9 - Sort er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge bordlampe fra Halo Design, designet og tegnet af Michael waltersdorff, er en ný model og stammer fra Batteri bordlampen, som succesrigt fik sin entré i for-sommer 2022. Den tog de fleste med storm, med sin form , stil, farver og ikke mindst funktionalitet. Denne nye model er med fast strøm og integreret lysdæmper monteret ledningen, hvilket gør den ideel til de rum i hjemmet hvor man ønsker at kunne justere styrken til de forskellige stemninger. Lyset er en smuk gylden farve, som skabes ved reflektionen fra sin inderskærm i Antique messing. Yderskærmen er i sort "sand painting", som er modstandsdygtig mod ridser og slag. Den smukke udskræring i toppen giver en behagelig dæmpet effekt med lyset som lader en del af lyset folde sig ud derfra og skaber en god rolig belysning. Den leveres med G9 sokkel og her har man en masse muligheder for at få lige den styrke og mængde lys man ønsker. Hygge serien finde i mange varianter og farver.
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639744756
Producent Varenr. 744756
Størrelse H:35cm x Ø:24cm
Farve Sort
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP20
OBS 180cm Sort Tekstil kabel
Dæmpbar Ja*
Fatning G9