Halo Design - Hygge - Gulvlampe - 2 x GU10 - Rød

EAN nr: 
5705639744893
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-863

Hygge gulvlampen med 2 arme fra Halo Design er en del af den populære HYGGE-serie, som er designet af Michael Waltersdorff. Med dette design ønskede han at skabe en serie af lamper, der med sin form, farver og materialevalg kunne give en dejlig rolig belysning i hjemmet, hvilket navnet "HYGGE" også indikerer. Denne gulvlampe er ingen undtagelse, og den nye udvidelse af HYGGE-serien åbner mange muligheder for at skabe den helt rette stemning og belysning i hjemmet.

Hygge gulvlampen med 2 arme bygger på succesen af den tidligere batteridrevne bordlampe fra Halo Design, hvor form og funktionalitet har været en succes både på det danske og internationale marked. Denne gulvlampe er ekstremt fleksibel, med dens 2 fleksible arme, som gør det muligt at justere lyset i den retning, hvor du har brug for det. De 2 arme kan også aktiveres individuelt med de 2 afbrydere på toppen af stammen. Med en diameter på 19 cm spreder lampen lyset godt og effektivt, og den passer elegant ind i de fleste rum i hjemmet, hvor man ønsker stil, trend og godt med funktionelt lys.

Hygge gulvlampen med 2 arme er yderst funktionel og kan give et fantastisk godt lys i en skøn gylden farve, som reflekteres ud af den indvendige skærm i antique messing. Yderskærmen er lakeret i en sort "Sand painting", som er modstandsdygtig overfor ridser og slag. Lampen leveres med en GU10 sokkel, som giver dig mulighed for at vælge den stemningsbelysning, der passer bedst til dit hjem.

Hygge-serien fra Halo Design består af mange forskellige varianter og farver, så der er noget for enhver smag og indretning. Og med dens integrerede batteri og vandtætte design (IP54), er Hygge gulvlampen med 2 arme særdeles velegnet til både indendørs og udendørs brug, og du kan derfor tage den med ud på terrassen, når solen er ved at gå ned, og "Hyggen" skal bringes til live. Installationen er nem og kan gøres helt uden brug af værktøj.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
1.285 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Gulvlampe - 2 x GU10 - Rød er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge gulvlampe med 2 arme, er en del af de HYGGE serie, Michael Waltersdorff, som står bag dette design, ville gerne skabe en serie af lamper som med sin form, farver og materialevalg giver en dejlig rolig belysning i hjemmet, deraf navnet "HYGGE". Denne gulvlampe er ingen undtagelse, tanke og idé med denne udvidelsen af HYGGE-serien har været med til at åbne mange muligheder til at få den rette stemning og belysning i hjemmet. Den udspringer af succes batteri bordlampen, hvor formen og funktionaliteten har vudnet succesrigt igennem på både det danske som internationale marked. Fleksibiliteten med sine 2 fleksarme gør den perfekt til at vinkle lyset i den retning man har sit behov, og tillige kan de aktiveres individuelt, med de 2 afbrydere på toppen af stammen. Den passer elegangt til de fleste rum i hjemmet, hvor man ønsker både stil, trend og godt med funktionelt lys hvorved lyset nemt kan spredes ud i rummet lige der hvor man har brug for dette, og giver samtidigt et fantastisk godt lys i en skøn gylden farve, som reflekteres ud af inderskærmen i antique messing. Yderskærmen er lakeret i en Maroon (bordeaux) "Sand paintning" som er modstandsdygtig mod ridser og slag. Den leveres med GU10 sokkel, så der er rig mulighed for at få sat netop den stemningsbelysning man måtte ønske. Serien Hygge består mange varianter og farver.
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639744893
Producent Varenr. 744893
Størrelse H:135cm x Ø:12cm
Farve Rød
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP20
OBS 200cm Sort Tekstil kabel
Dæmpbar Ja*
Fatning GU10