Halo Design - Hygge - Gulvlampe - E27 - Sort

EAN nr: 
5705639744800
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-850

Hygge standerlampe er en del af den populære HYGGE-serie, designet af Michael Waltersdorff, der ønskede at skabe en serie af lamper, der med deres form, farvevalg og materialer kunne give et dejligt, roligt lys i hjemmet. Denne gulvlampe er ingen undtagelse, og tanken og ideen bag udvidelsen af serien rammer spot-on.

Hygge standerlampen er baseret på den succesfulde batteridrevne bordlampe, hvor form og funktionalitet har vundet indpas på både det danske og internationale marked. Den passer elegant ind i de fleste rum i hjemmet, hvor man ønsker stilfuldt design og godt funktionelt lys.

Gulvlampen har en skærmdiameter på 40 cm, som giver en god og effektiv spredning af lyset i rummet. Samtidig giver den et fantastisk gyldent lys, der reflekteres fra den indre skærm i antique messing. Den ydre skærm er lakeret med en sort "Sand painting", som er modstandsdygtig overfor ridser og slag. Lampen leveres med en E27 sokkel, så du har mulighed for at få den ønskede stemningsbelysning og den rigtige mængde lys i rummet.

Hygge standerlampen er en elegant løsning, der passer til de fleste indretningsstile. Med sin varme og behagelige belysning er den ideel til at skabe hygge og stemning i hjemmet. Serien Hygge består af mange varianter og farver, så du kan finde lige præcis den lampe, der passer til dit hjem og din stil.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
1.285 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Gulvlampe - E27 - Sort er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge standerlampe i stor del, er den største gulvlampe i denne serie, Michael Waltersdorff, som står bag dette design, ville gerne skabe en sierie af lamper som med sin form, farbver og materiale valg giver en dejlig rolig belysning i sit hjem, deraf navnet. denne gulvlampe er ingen undtagelse, tanke og idé med denne udvidelsen af HYGGE-serien har ramt spot-on. Den udspringer af succes batteri bordlampen, hvor formen og funktionaliteten har vudnet succesrigt igennem på både det danske som internationale marked. Den passer elegangt til de fleste rum i hjemmet, hvor man ønsker både stil, trend og godt med funktionelt lys. Gulvlampen her har en diamter i skærmen på Ø40cm, og dermed spredes lyset ekstra godt ud i rummet lige der hvor man har brug for dette, og giver samtidigt et fantastisk godt lys i en skøn gylden farve, som reflekteres ud af inderskærmen i antique messing. Yderskærmen er lakeret i en sort "Sand paintning" som er modstandsdygtig mod ridser og slag. den leveres med E27 sokkel, så der er rig mulighed for at få sat netop den stemningsbelysning man måtte ønske samt godt med lys. Serien Hygge består mange varianter og farver.
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639744800
Producent Varenr. 744800
Størrelse H:140cm x Ø:40cm
Farve Sort
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP20
OBS 200cm Sort Tekstil kabel
Dæmpbar Ja*
Fatning E27