Halo Design - Hygge - Pendel Ø12 - GU10 - Grå

EAN nr: 
5705639744626
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-838

Hygge Pendel lille er en del af den populære HYGGE-serie, som er designet af den anerkendte designer Michael Waltersdorff. Lampen er en udvidelse af den succesfulde batteri bordlampe og har allerede vundet stor succes både på det danske og internationale marked.

Denne pendel er perfekt til at skabe hygge og stemning i ethvert rum i hjemmet. Med en diameter på 12 cm og en inderskærm i antique messing, giver den et fantastisk gyldent lys, som skaber en varm og hyggelig atmosfære. Den ydre skærm er lakeret i en grå "Sand paintning", som gør den modstandsdygtig overfor ridser og slag.

Hygge Pendel lille leveres med en 250 cm sort tekstilkabel og en GU10 sokkel til lyskilden. Dette giver dig mulighed for at skabe præcis den lysstemning, du ønsker. Serien Hygge består af mange varianter og farver, så du kan finde den perfekte pendel til dit hjem.

Med Hygge Pendel lille får du ikke kun en smuk og stilfuld lampe, men også en funktionel og alsidig en af slagsen. Så hvis du vil skabe hygge og stemning i dit hjem, så er denne pendel et oplagt valg.

Bestil Hygge Pendel lille i dag og få en lampe, der vil give dig mange års glæde og hygge i dit hjem.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
380 kr
Lagerstatus: Forventes på lager primo september
Halo Design - Hygge - Pendel Ø12 - GU10 - Grå er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge Pendel lille er en del af udvidelsen af HYGGE-serien, tegnet og designet af Michael Waltersdorff, lampen er udsprunget af succes batteri bordlampen. Formen har vudnet succesrigt igennem på både det danske som internationale marked. Den passer genialt til de fleste rum i hjemmet, og denne model i Ø12cm, giver et fantastisk godt lys i en skøn gylden farve, qua sin inderskærme i antique messing. Yderskærmen er lakeret i en grå "Sand paintning" som er modstandsdygtig mod ridser og slag. Pendlen leveres med 250 cm tekstilkabel i sort. GU10 sokkel til lyskilden, der får har man rigtig mange muligheder for at få sat præcist den lysstemning man ønsker. Serien Hygge består mange varianter og farver.
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639744626
Producent Varenr. 744626
Størrelse H:27cm x Ø:12cm
Farve Grå
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP20
OBS 250cm Sort Tekstil kabel
Dæmpbar Ja*
Fatning GU10