Halo Design - Hygge - Pendel Ø40 - E27 - Grå

EAN nr: 
5705639744718
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-842

Hygge Pendel stor er den største pendel i Hygge-serien, som er designet af Michael Waltersdorff. Denne udvidelse af serien er inspireret af den succesfulde batteri bordlampe, og formen har vundet stor succes på både det danske og internationale marked.

Hygge Pendel stor er elegant og passer perfekt ind i de fleste rum i hjemmet, hvor man ønsker både stil, trend og godt med funktionelt lys. Denne model i Ø40cm har en god størrelse til at sprede lyset ekstra godt ud i rummet, og giver samtidigt et fantastisk godt lys i en skøn gylden farve, som reflekteres ud af inderskærmen i antique messing.

Yderskærmen er lakeret i en grå "Sand painting", som er modstandsdygtig mod ridser og slag. Pendlen leveres med 250 cm tekstilkabel i sort, og med en E27 sokkel til lyskilden, er der rig mulighed for at få sat netop den stemningsbelysning, man måtte ønske.

Serien Hygge består af mange varianter og farver, så der er helt sikkert en pendel, der passer til netop dit hjem. Halo Design - Hygge - Pendel Ø40 - E27 - Grå er et godt valg, hvis du ønsker en stor pendel med et fantastisk lys, der spreder sig godt ud i rummet.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
765 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Pendel Ø40 - E27 - Grå er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge Pendel stor, er den største i denne serie, har Michael Waltersdorff, som ståt bag dette design, haft tænke og idé om denne udvidelsen af HYGGE-serien, og som udspringer af succes batteri bordlampen. Formen har vudnet succesrigt igennem på både det danske som internationale marked. Den passer elegangt til de fleste rum i hjemmet, hvor man øsnker både stil, tren og godt med funktionelt lys og denne model i Ø40cm, har en god størrelse til at sprede lyset ekstra godt ud i rummet lige der hvor man har brug for dette, og giver samtidigt et fantastisk godt lys i en skøn gylden farve, som reflekteres ud af inderskærmen i antique messing. Yderskærmen er lakeret i en grå "Sand paintning" som er modstandsdygtig mod ridser og slag. Pendlen leveres med 250 cm tekstilkabel i sort. E27 sokkel til lyskilden, er der rig mulighed for at få sat netop den stemningsbelysning man måtte ønske. Serien Hygge består mange varianter og farver.
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639744718
Producent Varenr. 744718
Størrelse H:27,5cm x Ø:40cm
Farve Grå
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP20
OBS 250cm Sort Tekstil kabel
Dæmpbar Ja*
Fatning E27