Halo Design - Paris Pendel Ø24 cm Blå - Sort kabel

EAN nr: 
5705639744060
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-797

Halo Design har med deres Paris Pendant Ø24 cm skabt en smuk og elegant lampe, som er inspireret af det parisiske modebillede. Lampens skærm er smukt plisseret, hvilket tilfører den elegance og eksklusivitet, samtidig med at den adskiller sig fra andre lamper. Den kommer i fire forskellige farver; Clean White, Forest Green, Ocean Blue og Earth Brown. Paris Pendel small er særdeles velegnet til at hænge over spisebordet i spisestuen eller over sofabordet i stuen, hvor den vil sprede sit lys på smukkeste vis. Lampen har en diameter på 24 cm og en G9 fatning, som giver mulighed for at sætte netop den stemning man ønsker. Den er designet af Michael Waltersdorff, Emanuele Patton og Caroline Bjørn.

Paris Pendant Ø24 cm fra Halo Design er et stilfuldt designelement, som vil give et eksklusivt udtryk til ethvert hjem. Med de fire forskellige farver kan man skabe netop det look man ønsker. Lampens plisseringer tilfører elegance og eksklusivitet, samtidig med at det giver lampen et touch af ekstravagance. Denne lampe vil være et smukt indslag i ethvert rum og vil med sit lys skabe en hyggelig stemning.

Paris Pendant Ø24 cm fra Halo Design er et stilfuldt designelement, som vil give et eksklusivt udtryk til ethvert hjem. Lampen er designet af Michael Waltersdorff, Emanuele Patton og Caroline Bjørn og har en diameter på 24 cm samt en G9 fatning. Den kommer i fire forskellige farver; Clean White, Forest Green, Ocean Blue og Earth Brown. Lampens plisseringer tilfører elegance og eksklusivitet, samtidig med at det giver lampen et touch af ekstravagance. Denne lampe vil være et smukt indslag i ethvert rum og vil med sit lys skabe en hyggelig stemning.

Paris Pendant Ø24 cm fra Halo Design er det perfekte valg for dem der ønsker at tilføre deres hjem elegance og eksklusivitet. Med de fire forskellige farver kan man skabe netop det look man ønsker. Lampens plisseringer giver lampen et touch af ekstravagance og vil se smuk ud over spisebordet i spisestuen eller over sofabordet i stuen. Lampen har G9 fatning som giver mulighed for at sætte netop den stemning man ønsker. Dette er en lampe der både vil give lys og glæde til ethvert hjem.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
1.054 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Paris Pendel Ø24 cm Blå - Sort kabel er tilgængelig i intervaller af 1