LEDVANCE SMART+ Indoor Smart Garden KIT Pro - Sort

EAN nr: 
4058075576179
| Producent: LEDVANCE |
Varenummer:
34-334

Nu kan du lade dine grønne fingre virke både i sommer- og vintermånederne – Med LEDVANCE Indoor Garden løsninger er det ingen kunst at få det til at spire og gro. Det integrerede LED-lys sikrer de optimale vækstbetingelser, og Indoor Garden er ideel til blomster, små planter og krydderurter. Giv dine planter et boost med det nye vækstlys fra LEDVANCE!

Dette Indoor Garden Kit Pro Grow System fra LEDVANCE giver dine spirende planter den allerbedste start! Der medfølger 6 vækstbokse med plastiklåg. Disse låg kan bruges som ”minidrivhuse” i plantens spæde start og tages af, når den vokser til. Indikatoren på lampen viser, hvornår planterne trænger til vand, så dine planter ikke risikerer at tørre ud. Lampen efterligner automatisk en naturlig dag/nat-cyklus, så planterne får optimalt lys. Lyset består af hvide fuldspektrede LED’er og røde LED’er, der fremmer fotosyntesen i planterne. Lyset kan dæmpes og justeres, så det kan tilpasses dig og dine planter. Lyset er neutralt hvidt og kraftigt nok til at fremme plantevæksten.

Kassen, planterne står i, er 35,5 centimeter lang og 21,7 centimeter bred, og lampen kan justeres i højden, så det passer optimalt til dine planters højde. Lampen har en lang levetid på 25.000 timer.

Med denne lampe over dine planter har du altid friske krydderurter eller spirende blomster lige i nærheden, uanset om de får naturligt dagslys eller ej. Vil passe perfekt i stuen, eller køkkenet.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
780 kr
Lagerstatus: På vej til lager
LEDVANCE SMART+ Indoor Smart Garden KIT Pro - Sort er tilgængelig i intervaller af 1
Mere information
Producent LEDVANCE
EAN 4058075576179
Farve Sort
Lysfarve Hvid - 3600K
Lumen 1670lm
Farvegengivelse 80
Spredningsvinkel 110°
Dæmpbar Ja
Forventet levetid 25.000 timer
Størrelse 217 mm x 489 mm x 355 mm
Forbrug 24W
Materiale Plast
Andre kunder købte også