EGLO

EGLO

LEDpaerer.dk præsenterer stolt det østrigske lampebrand, Eglo, der har været en førende producent af lamper siden 1969. Eglo har en lang tradition for at designe lamper, der følger tidens trends, samtidig med at de fokuserer på energivenlighed og bæredygtighed. Deres moderne og eviggrønne designs er inspireret af det klassiske, og mange af deres lamper kan nemt aspirere til at blive en ny designklassiker.

Eglo har haft fokus på LED-teknologi i deres produktion siden 2006, hvilket sparer både penge på strøm og lyskilder, og samtidig skåner miljøet for ressourceforbrug og forurening. Deres elegante og stilfulde lamper har en lidt kantet og moderne karakter og er tilgængelige til overkommelige priser.

Hos LEDpaerer.dk finder du et stort udvalg af Eglos lamper, herunder Eglo pendler, Eglo loftlamper, Eglo væglamper, Eglo bordlamper, Eglo gulvlamper og Eglo spots. Du kan også finde Eglo Connect, som er en serie af intelligente lamper, der kan styres med en app på din smartphone eller tablet.

Hvis du leder efter specifikke Eglo lamper, kan du finde populære modeller som Eglo Townshend, Eglo Brenda pendel og Eglo Fueva 5 hos LEDpaerer.dk. Du kan også finde Eglo lamper til udendørs brug, herunder Eglo solcellelamper og Eglo udendørslamper.

Køb dine Eglo lamper hos LEDpaerer.dk, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af Eglo lamper til Danmarks bedste priser. Vi er din pålidelige forhandler af Eglo lamper i Danmark og står altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte lampe til dit hjem eller kontor.

Stigende orden

1 vare

pr. side
  1. EGLO Cuba Jordspyd til Bedlamper - Stål
    Rating:
    0%
    150 kr
Stigende orden

1 vare

pr. side