Smart Wi-Fi Udendørs stikdåse 2 stk

EAN nr: 
123-600358069942
| Producent: LightSolutions |
Varenummer:
91-991

Et smart strømstik som du kan benytte til udendørs brug, da dens tæthedsklasse ligger op IP44. Tilføj dine udendørs apparater, lamper eller lyskæder til sit smarthjem og styr det hele gennem en app eller med stemmen.

Tilslut den til den tilhørende app, Meross, og få mulighed for at styre dit strømforbrug udendørs. Når den er tilsluttet appen vil man også kunne styre tingene når man ikke er hjemme eller opsætte systemer som kører om natten mens man sover.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
286 kr
Lagerstatus: Udsolgt

Smart udendørsstik Meross (HomeKit)

Den intelligente Meross Extender giver dig mulighed for nemt og hurtigt at skabe dit eget smarte hjem. Takket være dens kabinet med IP44-beskyttelse er den perfekt til både indendørs og udendørs brug. Den er perfekt til brug på terrassen eller i haven. Med Meross kan du styre de enheder, der er tilsluttet forlængerledningen, fra ethvert sted.


Funktionel og sikker under brug

Meross forlængerledningen har to intelligente stikkontakter og en række beskyttelser mod overspændinger og overbelastninger, som gør det nemt for dig ikke at bekymre dig om dit udstyr. Den er stænktæt, så du nemt kan bruge den udenfor uden at bekymre dig om kortslutning eller skader.

 

Styr med din stemme

Takket være kompatibilitet med Alex Assistant og IFTT-applikationen kan du styre dine enheder med din stemme. Bare sig den rigtige kommando, og enheden vil fungere præcis, som du har brug for den. Det fungerer med Apple HomeKit og Samsung SmartThings.


Høj kvalitet

Meross-enheder er lavet af materialer af højeste kvalitet, modstandsdygtige over for mindre mekaniske skader og ridser. Hovedfokus under produktionen var dog på sikkerhed og mulighed for langvarig brug.

 

Intelligent kontrol

Forlængeren giver mulighed for fjernbetjening af alle enheder, der er tilsluttet den. Du kan også indstille tidsplaner og bestemme, hvilken enhed der skal tænde eller forblive slukket på et givet tidspunkt. Meross-applikationen er intuitiv og meget nem at bruge.

Mere information
Producent LightSolutions
EAN 123-600358069942
Producent Varenr. 123.025700025
Virker med Apple HomeKit, Google Assistant, Alexa
App iOS / Android
Størrelse 15.1 x 8.0 x 5.0 cm
Farve Sort udendørs
Forbindelse wi-fi
Certificeringer CE, RoHS, WEEE
Medfølger kabellængde 28,5 cm
OBS 100-240V~, 50/60Hz, 10A