-24%

OUTLET - SolarCamp - Eclipse solcelle spots, varmt hvidt lys (sæf af fire spots)

EAN nr: 
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-064

Hyggelig belysning til din have med Eclipse solcelle spots

Skab en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i din have med Eclipse solcelle spots. Dette sæt består af fire solcelle spots med varmt hvidt lys, der kan drejes og indstilles for at opnå det ønskede lysfokus. Solcellelamperne er perfekte til at fremhæve særligt smukke elementer i din have og kan installeres på alt fra mure og stakit til fliser eller græs.

Miljørigtigt og fuldautomatisk

Eclipse solcelle spots er miljørigtigt produceret og komplet selvforsynende med energi via deres indbyggede solcelle. De er fuldautomatiske og oplader om dagen solcellen, og ved skumringstid begynder lamperne at lyse med et klart og kraftigt LED lys. Derudover har de en tænd/sluk-knap, så du kan styre belysningen efter behov.

Funktionel og let at installere

Solcellelamperne er designet til at fungere i Norden året rundt og er beskyttet mod fugt, regn og stød. De kommer med en strømsparefunktion til vinterbrug, hvor man ved at reducere lysstyrken opnår bedre lysetid om vinteren. Eclipse solcelle spots er lette at installere og vedligeholde, og de kommer som rubuste spyd, der er lige til at stikke i jorden, eller kan let monteres på lodrette eller vandrette flader ved hjælp af de inkluderede raw plugs og skruer.

Få en hyggelig og funktionel havebelysning med Eclipse solcelle spots. Bestil dit sæt i dag og nyd en smuk havebelysning året rundt.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
Normalpris: 699 kr 534 kr
Lagerstatus: Udsolgt
- Fire spots med varmt hvidt lys - Kan drejes og indstilles - Designet til at fungere i Norden året rundt - Miljørigtigt produceret og selvforsynende med energi - Fuldautomatisk funktion - Tænd/sluk-knap - Strømsparefunktion til vinterbrug - Lysstyrke: 80/40 lumen per spot - Lysets farve: varm hvid (3000K) - Spotlights diameter: 4,3cm - 5,5W polykrystallint solcellepanel (24x20cm) - IP65 - 3,7V, 6000mAh Lithium batteri (medfølger) - Pakken indeholder 4 Eclipse Spots, solcellepanel, mounts, spyd, skruer og rawplugs - Batteri er indbygget i solcellepanelet - Kan fungere optimalt med minimum 4 timers direkte sollys om dagen
Mere information
Producent SolarCamp
Producent Varenr. SOL0562
Tæthedsklasse IP65