SolarCamp - London XT solcelle lamper (sæt af 2)

EAN nr: 
5060188644484
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-033

Smukke og kraftfulde London solcellelamper

London solcellelamperne er ikke som andre solcellelamper. Deres smukke design og kraftige diffuse lys er standard-sættende for solcellebelysning i høj kvalitet. Med en lysstyrke på 12 lumen og en naturlig hvid farve, der ikke bliver blåligt og koldt, er London lamperne perfekte til at skabe hygge og sikker færdsel i din have eller på din terrasse.

Strømbesparende indstilling

London solcellelamperne er fuldautomatiske og udstyret med en strømsparefunktion, der reducerer lysstyrken en smule, så lamperne kan lyse længere på færre solskinstimer. Vi anbefaler altid brug af denne funktion mellem september og marts, da dette giver mulighed for også at kunne have glæde af dine lamper uden for sommersæsonen.

Lette at installere og vedligeholde

Lamperne er miljørigtigt produceret og er komplet selvforsynende med energi via deres indbyggede solcelle. De kommer som robuste spyd, der er lige til at stikke i jorden, uden behov for besværlig montering, ledninger eller udskiftning af batteri. På en fuld opladning vil lamperne lyse op til 10 timer.

Med London solcellelamperne får du ikke kun smukke og kraftfulde lamper, men også et miljøvenligt og vedligeholdelsesfrit produkt, der vil give dig glæde i mange år fremover.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
449 kr
Lagerstatus: På lager | Bestil før kl. 14, afsendelse i dag (hverdage)
SolarCamp - London XT solcelle lamper (sæt af 2) er tilgængelig i intervaller af 1
- Design: Anmelderrost og opkaldt efter London - Lysstyrke: 12 Lumens - Lysets farve: Hvid - Mål: 8cm diameter, 40cm høj - IP44 - Solcellepanel: Mono crystalline - Batteri: Nimh 900mAh (kan udskiftes) - Strømsparefunktion: Reducerer lysstyrken for at forlænge batteriets levetid - Automatisk funktion: Oplades om dagen og tænder automatisk ved skumring - Holdbarhed: Forbedret elektronik og øget modstandsstyrke over for fugt - Installation: Let at installere med spyd, ingen ledninger eller montering nødvendig - Årstidseffektivitet: Perfekt i april-august, godt i marts/september/oktober, rimeligt i november-februar.
Mere information
Producent SolarCamp
EAN 5060188644484
Producent Varenr. SOL0064
Tæthedsklasse IP44