SolarCamp - ShapeLight Mini Cube på solceller/USB (farve kan indstilles)

EAN nr: 
| Producent: SolarCamp |
Varenummer:
88-069

Få en stemningsfuld have med Shapelight Mini Cube

Skab en unik og hyggelig atmosfære i din have eller indendørs med Shapelight Mini Cube. Denne farveskiftende 'mood light' er perfekt til at tilføje wow-effekt til ethvert område. Shapelight Mini Cube kan bruges både indendørs og udendørs, og kan indstilles til mange farver, så du kan vælge din favoritfarve eller lade den stille og roligt skifte mellem farverne.

Solcelle/USB/stikkontakt opladning

Shapelight Mini Cube har et skjult solcellepanel, som gør det muligt at oplade lampen via solen hele året rundt. Du kan også oplade den via USB eller stikkontakt, så du har fuld frihed til at placere den hvor som helst i dit hjem eller din have. En fuld opladning via USB tager kun et par timer, og rækker til 16 timers lys.

Simpel at installere

Shapelight Mini Cube er simpel at installere og kan bruges på mange måder. Du kan tilkoble den direkte til en stikkontakt via en USB adaptor, eller du kan oplade den via USB og benytte den som transportabel lampe. Shapelight Mini Cube er også stærk nok til at kunne bruges som stol eller lille bord.

Med Shapelight Mini Cube kan du skabe en unik og hyggelig atmosfære både indendørs og udendørs. Den er perfekt til at tilføre stemning til haven, og kan også bruges som stemningsbelysning i stuen eller natlampe i børnesoveværelser eller entreer. Shapelight Mini Cube er holdbar og kan bruges året rundt, da den har vandbeskyttelse IP67.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
399 kr
Lagerstatus: 2-4 dages levering
SolarCamp - ShapeLight Mini Cube på solceller/USB (farve kan indstilles) er tilgængelig i intervaller af 1
- Farveskiftende stemningslys - Indbygget solcellepanel - Kan bruges både indendørs og udendørs - USB-opladning på blot et par timer - 16 timers lys på en fuld opladning - Automatisk tænd/sluk funktion ved udendørs brug - IP67 vandbeskyttelse - Bruger 18650 lithium-ion batterier - Lavet af holdbart PE plastik - Størrelse: 17,5 x 17,5 x 17,5 cm - Vægt: ca. 1 kg - Medfølgende USB kabel og spyd til fastgørelse i plæner og bede.
Mere information
Producent SolarCamp
Producent Varenr. SOL0627
Tæthedsklasse IP67