G A G Produktdatablad

Halo Design - Hygge - Batteri Bordlampe - Ø19 - Grøn

EAN nr: 
5705639801015
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-847

Hygge bordlampen fra Halo Design er en ny, fleksibel og funktionel bordlampe, som er perfekt til at skabe hygge og atmosfære i hjemmet. Lampen har en skærmdiameter på 19cm, som effektivt spreder lyset ud i rummet. Lampen er udviklet med et integreret batteri og er gjort vandtæt med en IP54 godkendelse.

Designet af lampen er skabt af Michael Waltersdorff, som har skabt mange succesfulde designs inden for lampeverdenen. Fleksibilitet har været et nøglepunkt under udviklingsfasen, og det var et af kriterierne, at lampen skulle kunne bruges både indendørs og udendørs. Lampen tåler fugt og er derfor særdeles velegnet til at tage med ud på terrassen, når solen er på vej ned, og hyggen skal bringes til live.

Lampen kan dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, og den tændes og slukkes også fra denne funktion. Ved fuld styrke giver lampen ikke mindre end 228 lumen, og med dens batterikapacitet på 4000 mAh er der konstant strøm nok til at bruge den i 6-7 timer. Lampen er nem at installere uden brug af værktøj.

Hygge bordlampen er en del af Hygge serien, som findes i mange varianter og farver. Så uanset om du er til en klassisk hvid farve eller vil have en mere farverig bordlampe, så er der en variant til dig i Hygge serien fra Halo Design.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
785 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Batteri Bordlampe - Ø19 - Grøn er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge bordlampen fra Halo Design, er en ny fleksibel, funktionel transportabel bordlampe. med sin dia på skræmen med 19cm, spreder den lyset godt og effektivt. Den er udviklet med integreret batteri og gjort vandtæt (IP54). lampen er designet at Michael Waltersdorff, som står bag MANGE succes design i lampe verden. Fleksibilitet har været et af nøgle punkterne under udviklingsfasen, dermed var et af kriterierne at den skulle kunne bruges inde som ude. IP54 godkendt dermed tåler den fugt. Særdeles velegnet at bringe med ud på terassen når solen er på vej ned og "Hyggen" skal bringes til live. Lampen kan dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvorfra den også tændes og slukkes ved fuld styrke giver den ikke mindre end 228 lumen. og med sin batteri kapacitet på 4000 mah er der konstant strøm nok til brug i 6-7 timer. Nem installation, helt uden brug af værktøj. Hygge serien finde i mange varianter og farver
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639801015
Producent Varenr. 801015
Størrelse H:25cm x Ø:19cm
Farve Grøn
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP54
Medfølger Oplader kabel
Energimærke G
Dæmpbar Ja
Farvegengivelse 80
Farvetemperatur 3000K
Lumen 228 lm
Fatning LED
Tænd/Sluk Cyklus 25000
Forventet levetid 30.000 timer