G A G Produktdatablad

Halo Design - Hygge - Batteri Bordlampe - Ø19 - Rød

EAN nr: 
5705639801022
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-848

Hygge bordlampen fra Halo Design er en ny og innovativ bordlampe, der tilbyder fleksibilitet, funktionalitet og transportabilitet. Med en diameter på skærmen på 19 cm spreder lampen lyset godt og effektivt, så du kan skabe den rette atmosfære i ethvert rum.

Designet af lampen er af Michael Waltersdorff, der er kendt for mange succesfulde designs i lampens verden. Han har lagt stor vægt på fleksibilitet under udviklingen af Hygge bordlampen. Derfor var et af kriterierne for lampen, at den skulle kunne bruges både indenfor og udenfor, og den har derfor opnået en IP54-godkendelse, hvilket gør den vandtæt og modstandsdygtig over for fugt.

Hygge bordlampen er særdeles velegnet til at skabe hygge og stemning på terrassen, når solen er på vej ned, eller når du ønsker at tilføre lidt ekstra hygge til din indretning. Lampen kan nemt transporteres takket være dens integrerede batteri, og dens nemme installation kræver ikke brug af værktøj.

Med Hygge bordlampens dæmpningsfunktion kan du justere lyset efter dine behov. Funktionen sidder på toppen af skærmen, hvorfra lampen også tændes og slukkes. Ved fuld styrke giver lampen ikke mindre end 228 lumen, og dens batterikapacitet på 4000 mAh sikrer en konstant strøm i 6-7 timer.

Hygge bordlampen fås i mange forskellige varianter og farver, så den passer perfekt til dit hjem eller din terrasseindretning. Lad denne innovative bordlampe bringe ekstra hygge og stemning til dit hjem eller din udendørs oase.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
785 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Batteri Bordlampe - Ø19 - Rød er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge bordlampen fra Halo Design, er en ny fleksibel, funktionel transportabel bordlampe. med sin dia på skræmen med 19cm, spreder den lyset godt og effektivt. Den er udviklet med integreret batteri og gjort vandtæt (IP54). lampen er designet at Michael Waltersdorff, som står bag MANGE succes design i lampe verden. Fleksibilitet har været et af nøgle punkterne under udviklingsfasen, dermed var et af kriterierne at den skulle kunne bruges inde som ude. IP54 godkendt dermed tåler den fugt. Særdeles velegnet at bringe med ud på terassen når solen er på vej ned og "Hyggen" skal bringes til live. Lampen kan dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvorfra den også tændes og slukkes ved fuld styrke giver den ikke mindre end 228 lumen. og med sin batteri kapacitet på 4000 mah er der konstant strøm nok til brug i 6-7 timer. Nem installation, helt uden brug af værktøj. Hygge serien finde i mange varianter og farver
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639801022
Producent Varenr. 801022
Størrelse H:25cm x Ø:19cm
Farve Rød
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP54
Medfølger Oplader kabel
Energimærke G
Dæmpbar Ja
Farvegengivelse 80
Farvetemperatur 3000K
Lumen 228 lm
Fatning LED
Tænd/Sluk Cyklus 25000
Forventet levetid 30.000 timer